Головна Блог Статті Новини зі світу лебідок Які можна лебідки купити в Києві, Україні?
Vnedorognik.ua logo

Які можна лебідки купити в Києві, Україні?

Якщо коротко, то будь-які. Лише визнач основні критерії вибору для швидкого замовлення. Тобі потрібно лише кілька хвилин для придбання бажаного девайсу. В час шаленого користування інтернет ресурсами можна з легкістю знайти все що завгодно. Це звісно стосується і лебідок. В нашому інтернет-магазині ти можеш знайти та замовити у будь-яке місто України необхідний тобі тяговий пристрій.

Різновиди лебідок та сфери їх застосування 

В залежності від функціоналу та потреб використання лебідок, вони стають в нагоді у великій кількості сфер застосування, особливо автомобільні лебедіки.

Типи лебідок:

  • Електричні лебідки
  • Гідравлічні лебідки
  • Лебідки переносні
  • Якірні лебідки
  • Трелювальні лебідки
  • Лебідки ручні
  • Монтажні та маневрові

Та ще багато інших різноманітних пристроїв користуються популярність у різних вантажно-розвантажувальних роботах.

Купити лебідку Київ

  1. Найбільший попит лебідки мають в автомобільній сфері, а саме off-road, адже це найпопулярніший вид спорту серед власників позашляховиків. 
  2. Також важливою лебідка є в укомплектуванні евакуаторів, лафет, на квадроцикли. 
  3. Встановлення відповідних лебідок відбувається на великі вантажні автомобілі, військову техніку, трактори та іншу сільськогосподарську та спеціальну техніки.
  4. Лебідки мають широке застосування у всіх підприємницьких роботах: на складах, на виробництвах, фабриках, на будівництві на будь-яких вантажно-розвантажувальних роботах.
  5. В портах для завантаження та розвантаження контейнерів та їхнього вмісту теж часто користуються лебідками.
  6. Залізнично-дорожні роботи, будівництва звичайних доріг, мостів та прокладання залізничних колій проводиться з допомогою тягових механізмів (лебідок). Ремонт та робота з вантажами  в залізнично-дорожній сфері - це теж застосування лебідок.
  7. А опускання та підіймання якорів на човнах, яхтах та великих кораблях - це лебідки.

І це далеко, не весь список сфер застосування цих універсальних пристроїв. Головне правильно визначити параметри та масштаби роботи, необхідне тягове зусилля чи вантажепідйомність. Далі довжину троса та матеріал і звісно ж спосіб роботи: електрика, гідравліка, бензин чи ручна.

Лебідка ручна в Києві

Надзвичайно популярна річ серед клієнтів, оскільки це найзручніший та найкращий пристрій завдяки своїй компактності та зручності користування. І лебідка ручна барабана використовується у повсякденному житті сільського господарства, лісогосподарства. Її встановлюють на причепи, з її допомогою можна витягти квадроцикл чи невелике авто, завантажити на прицеп вантажі та човен. Автомобільна ручна лебідка активно використовується, навіть  в автоспорті та off-road, не кажучи про майстерні та СТО, не без ланцюгової ручної ричажної лебідки ніяк не обійтися.

Купити ручну автомобільну лебідку Київ

За опитуванням наших користувачів ми зібрали ТОП найпопулярніших брендів, яким вони довіряють. Тож ти можеш купити:

  • Dragon Winch барабану;
  • важільну лебідку Intertool;
  • Miol ручну;
  • лебідку AL-KO.

Шукаєш де купити лебідку Київ?

Тоді відкривай каталог нашого інтернет-магазину Lebedka.ua, де ти знайдеш надійний перевірений тяговий механізм з будь-якими необхідними параметрами за відповідну ціну. 

Лебідка електрична ціна якої може вам здатися на перший погляд переоцінена у вартості та може лякати, насправді повністю відповідає параметрам виготовлення та потужностям.

  1. Матеріал корпусу, троса, гака, роликових напрямних, усіх кріплень завжди є високоякісним та міцним, для забезпечення впевненості в роботі і все це відповідає обов'язково міжнародним стандартам виготовлення.
  2. Антикорозійна обробка для захисту від зовнішніх впливів та різного роду ушкоджень дозволяє забезпечити якомога довший період експлуатації.
  3. Тягове зусилля надзвичайно важлива річ і це не просто число в характеристиках. Щоб це число відповідало дійсності інженери-технологи проводять безліч точних розрахунків та тестування, що забезпечать впевненість в роботі пристрою.

Автор: Аліна Закордонець

Поширені запитання

Звісно. При чому різних брендів, тому обирай лебідку якого хочеш ти:

Від 450 грн до 60 000 грн.
Все залежить від параметрів та потужностей у роботі.

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!