Головна Блог Статті Засоби індивідуального захисту Універсальний пристрій для страхування та підйому/спуску працівників - AUTOBLOK IKAR AD542
Vnedorognik.ua logo

Універсальний пристрій для страхування та підйому/спуску працівників - AUTOBLOK IKAR AD542

Шукаєте ЗІЗ для страхування та забезпечення спуску/підйому працівників? Тоді пристрій автоматичного блокування IKAR із лебідкою стане оптимальним рішенням. Модель AD542 має довжину троса 40 метрів, виготовляється із міцних матеріалів високої якості.

купити механічний пристрій AUTOBLOK IKAR з лебідкою 40 м

Автоматичний пристрій блокування падіння з лебідкою забезпечує максимальний захист працівників. Це високі стандарти безпеки, які успішно поєднуються з універсальними умовами використання.

Переваги автоблокатора падіння IKAR AD542

Серед переваг виділяють такі:

  1. Можливість універсального використання. Цей механізм підходить для забезпечення страховки під час будь-яких видів робіт. Цей ЗІЗ ефективний там, де інші не показали потрібного рівня захисту. Може бути використаний на горизонтальних, вертикальних і навіть похилих поверхнях.
  2. Широка сфера застосування та функціональність. Забезпечує захист під час виконання робіт на висоті, а також рятувально-евакуаційних заходів.
  3. Абсолютна безпека для людини. Блокування троса забезпечується миттєво, як тільки швидкість перевищує допустиму або при сильному ривку. Сила, яка діє на людину при блокуванні падіння, не перевищує 6 кН, досягається за рахунок внутрішньої амортизації.

IKAR AD542 – це пристрій, який оснащується додатковим функціоналом. Автоматично регулюється довжина троса, враховуючи положення працівника, що забезпечує зручність при виконанні робіт та переміщенні на робочих майданчик.

купити засоби індивідуального захисту для висотних робіт

Автоблок може кріпитися до ніжки штатива, анкерної точки, що дає можливість ефективного використання незалежно від ситуації. Наявність ручної лебідки дає можливість використовувати модель у будь-який момент, що дає можливість ручного регулювання підйому та спуску, забезпечує гнучкість в екстрених чи непередбачених ситуаціях.

Технічні особливості пристрою

До складу комплекту входять: амортизатор, лебідка, підвіска, трос, карабін. Вага пристрою складає 40 кг. Максимально допустима вага користувача 136 кг. Може працювати в широкому діапазоні температур (плюс 40, мінус 50). На цей механізм надається гарантія від виробника.

Правила експлуатації

Правильна експлуатація пристрою автоматичного блокування падіння передбачає виконання обов'язкових операцій:

  • потрібно перевірити наявність та цілісність всіх складових частин пристрою, провести візуальний огляд, прикріпити до відповідного місця;
  • протягніть трос до клацання, це сигнал блокування пристрою, міцно тримаючи трос і дайте йому можливість самостійно втягнутися в блок, це попередить швидке втягування, що може призвести до пошкодження пристрою;
  • перед початком використання потрібно перевірити карабін на справність, він повинен бути таким, що самозакривається. Перевірити висувний сполучний пристрій.

Виконання цих нескладних вимог дозволить продовжити термін служби пристрою та підвищити рівень комфорту роботи з ним.

купити автоблоки для роботи на висоті

Додаткові вимоги до використання

Рекомендації виробника:

  1. Експлуатацію дозволено особам, які пройшли спеціальну підготовку.
  2. Не допускається використання пристрою для захисту працівників, які працюють над сипучими вантажами або на місцевості, де є ризик утоплення.
  3. Втягування рятувального троса повинно здійснюватись лише під навантаженням.
  4. Потрібно забезпечити належний захист пристрою від дії полум'я, лугів, хімічних розчинників та інших агресивних середовищ.
  5. У конструкцію пристрою заборонено вносити будь-які модифікації.
  6. Повинне бути забезпечене своєчасне проходження ТО (щонайменше 1 раз на 12 місяців).

Механізм автоматичного блокування IKAR з лебідкою AD542 здатний забезпечувати максимальний захист працівників при виконанні робіт на висоті. Пристрій повністю відповідає світовим стандартам безпеки. Забезпечте працівникам оптимальний рівень захисту, замовляйте пристрій автоматичного блокування від падіння AD542 в онлайн-магазині Lebedka.ua.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 24-05-2024
Оновлена: 29-05-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!