Головна Блог Статті Навісне обладнання Такого в нас ще не було. Навісне обладнання Lehner
Vnedorognik.ua logo

Такого в нас ще не було. Навісне обладнання Lehner

Тобі точно сподобається. Більше не буде виникати питання про постійну купівлі нових і нових агро установок і не тільки. Так ми сьогодні розказуємо про новинки, навісне обладнання для мотоблока і не тільки:

Про всі деталі читай далі. Хто виробник? Чому тобі це сподобається і ти точно захочеш купити? Скільки це все коштує? Та багато іншого?

Бренд Lehner – хто це і про що ми?

Німецький виробник, прославлений завдяки своїм універсальним 12-вольтовим виробам для агроіндустрії. На європейському ринку з 1990-х років, здобув неймовірну популярність та визнання від задоволених мільйонів користувачів. Свій шлях розпочинав, як бренд у 1956 році коли засновник Йозеф Ленер відкрив свою маленьку фермерську справу у Вестерштеттені, що на півночі від Ульма.

Згодом об’єднавшись з місцевою торговельною компанією стартувало машинобудування та створення розкидачів та сівалок, які можуть працювати з напругою від 12 В.

Купити розкидувач мінеральних добрив

Розкидачі мінеральних добрив та піску

Це унікальні та головне універсальні установки, які можна використовувати для удобрення полів, для знищення шкідників в садах та виноградниках і при цьому використовувати взимку для розпилення піску та солі по дорогах під час ожеледиці. Універсальність розкидача міндобрив Lehner полягає ще й в можливості встановлення пристроїв не лише на спеціалізовану техніку, а й на:

  1. міні трактори;
  2. мотоблоки;
  3. автомобілі;
  4. пікапи;
  5. квадроцикли;
  6. вантажівки.

В залежності від моделі та функціоналу пристрою, можна обрати будь-який необхідний для своїх потреб. В каталозі нашого магазину ти точно знайдеш потрібну річ, адже це дозволяє широкий асортимент виробництва.

Таблиця функціоналу розкидачів міндобрив Lehner

Використовуються для солі, піску, сумішей, мінеральних добрив, зерна
Встановлюється на автомобілі, пікапи, вантажівки, міні-трактори, квадроцикли
Сфера застосування комунальні служби, агрогосподарство, садоводство, сільське господарство, лісове господарство (удобрення саджанців)
Дальність розпилення від 0.8 м до 6 м (опційно 12 м)
Регулятор кількості та дальності розпилення вручну/за допомогою панелі керування (в залежності від моделі пристрою)
Об'єм контейнерів від 12 л до 550 л
Необхідне живлення від 12 В

Сівалка зернова

Широка різноманітність сівалки точного висіву Lehner дозволяє обрати найкращу, як для великого агрогосподарства, так і для маленького сільськогосподарського використання. Деякі моделі сівалок також можуть встановлюватися на: квадроцикли, пікапи, міні трактори та мотоблоки.

В деяких передбачене використання посіву зерна та розпилення добрив, а деякі спеціально розроблені для одночасного висіву зерна різних культур або ж разом з міндобривом. В таких сівалках контейнер розділений на дві частини або однаково пропорційно або ж різно (одна частина більша, інша - менша). Загалом продумані різні варіації сівалок, тому їхній функціонал може підійти для будь-якої площі роботи:

  • місткість контейнерів від 70 л до 500 л;
  • дальність розсіювання до 24 м;
  • кількість виходів для розсіювання зерна 8 або 16;
  • можлива кількість відсіків контейнера – 2 (50/50 та 65/35);
  • можливість використання для різних культур та видів добрив.

Купити сівалку зернову для мотоблока

Купити навісне обладнання Lehner

В Україні знайти та купити розкидачі, сівалки цього крутого німецького бренду практично не можливо. Ми пропонуємо вчасно задовольнити свої потреби в надійних дорогах без льоду чи оброблених полях завдяки одному універсальному пристрою. Так само вчасно придбана сівалка зернова не застане вас голіруч в сезон посіву. Переглянути асортимент та дізнатися детальніше про розкидачі можна в інтернет-магазині або за телефоном вказаним на сайті.

Кажуть, що сани потрібно готувати влітку, а воза взимку, ми ж пропонуємо придбати одну універсальну агро установку на всі сезони. Тож не зволікай.

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

тема...

Slava • 16.01.2023
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!