Головна Блог Статті Статті про лебідки Лебідки ручні – кращі моделі
Vnedorognik.ua logo

Лебідки ручні – кращі моделі

За допомогою ручної лебідки підняти, перемістити та втримати важкі об'єкти стало набагато простіше. Даний механізм відрізняється простотою і високою ефективністю в експлуатації.

Ручні лебідки широко використовуються на складах, цехах, промисловості, де часто проходять різні маніпуляції з вантажами. Головною особливістю обладнання є те, що для його надійної і швидкої роботи не потрібно підключення до мережі, на відміну від електричних лебідок.

Ми підібрали для Вас ТОП-3 кращих моделей цих підйомних пристроїв від світових виробників. Яку лебідку купити – вирішувати Вам. Всі вони відрізняються якісною збіркою, легкістю в експлуатації і багатофункціональністю.

Ручна лебідка Dragon Winch DWK 12

Вартість ручних лебідок в Україні

Відкриває наш рейтинг унікальна барабанна лебідка від польського виробника. Даний механізм широко використовується у промисловості, де часто доводиться підіймати-опускати різні вантажи.

Значне тягове зусилля в 540 кг дозволяє не тільки буксирувати важкі об'єкти в горизонтальному положенні, але і переміщувати їх вертикально.

За надійну фіксацію транспортуючого предмета відповідає високоякісне гальмо і міцний трос, 10 м в довжину. Сталевий корпус барабанної лебідки DWK 12 покритий антикорозійним складом, який убезпечить механізм від передчасного «старіння» і корозії.

Ручна лебідка Brano

Скільки коштують якісні ручні лебідки

Важільна лебідка Brano призначена для підйому, переміщення та утримання вантажу на будівельних майданчиках, цехах, де часто проходять монтажно-експлуатаційні роботи.

Даний підйомний пристрій допоможе швидко і якісно перемістити різні важкі конструкції, вагою до 1,6 т зі швидкістю в 2 м/хв. Лебідка легка в експлуатації і транспортуванні, не вимагає значного технічного обслуговування.

Конструкція складається із барабана з тросом (довжина узгоджується) і ручного важеля, з керуючим зусиллям в 45 кг.

Важливо! Є можливість купити троси різної довжини.

За безпеку персоналу відповідає високоякісна гальмівна система, яка надійно зафіксує і втримає вантаж в будь-якому положенні. Легке і просте управління забезпечує телескопічна рукоятка.

Ручні лебідки Brano відповідають стандартам EN 13157 і широко відомі у всьому світі.

Ручна лебідка T-Max HW-800

Найкращі лебідки ручні

Дане монтажно-тягове обладнання призначене як для маніпуляцій з різними матеріалами на будівельних майданчиках, так і для витягування або буксирування квадроцикла.

Лебідка відрізняється хорошим тяговим зусиллям, яке становить 0,8 т і повільною, але впевненою намоткой троса в 52 мм за цикл.

У комплекті з ручною лебідкою HW-800 йде надійний 20-метровий сталевий трос, діаметром 8,3 мм.

Надійна фіксація каната і втримання максимального навантаження здійснюється за рахунок функціональних затискних колодок.

Лебідка T-max відрізняється простотою і легкістю в експлуатації й технічному обслуговуванні.

Якщо Ви вже визначилися з вибором і хочете купити ручну лебідку, інтернет-магазин Лебідка юа надасть широкий асортимент продукції від різних виробників. При необхідності, кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати тяговий механізм, грунтуючись на Ваших побажаннях і технічних характеристиках транспортного засобу.

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!