Головна Блог Статті Статті про лебідки Ручні лебідки: конструкційні особливості механізму
Vnedorognik.ua logo

Ручні лебідки: конструкційні особливості механізму

Важільна лебідка ручна 10 тонн актуальна для будівельних майданчиків. Також вона корисна у лісозаготівельній галузі, майстернях. Актуальний важільний лебідковий механізм і для автомобілістів. З його допомогою можна витягнути транспортний засіб із кучугури, болотистої місцевості, яру.

Купити лебідку ручну 10 т

З чого складається лебідка із важелем?

Лебідка ручна важільного типу – це простий пристрій, за допомогою якого можна переміщати вантажі по похилій або горизонтальній поверхні. Вона працює за рахунок фізичної сили, не потребує електрики. Це повністю самостійний пристрій.

Ручна лебідка 10 тонн з механізмом важеля включає наступні компоненти:

  1. Закритий корпус, чи металева рама. Завжди виготовляються із металу – алюмінію, або сталі.
  2. Важіль. Під час його руху відбувається переміщення вантажу.
  3. Механізму, який відповідає за натяг та протягування троса.

Купити лебідку ручну важільну 10 тонн

Існують важільні лебідки з храповим та тандемним механізмом. У першому випадку трос фіксується за допомогою храповика. Він має вигляд барабана, на якому розташовані колеса із затятими зубами. Саме вони роблять захоплення троса. Система тандем містить затискачі кулачкового типу та фрикційні колодки. Фіксація троса проводиться по черзі.

Лебідки з храповиком часто застосовують із короткими тросами. Тандемні механізми важеля практично не обмежені по довжині троса.

Плюси використання важільних лебідок

Головна перевага, яку має лебідка важільна, – це відсутність необхідності в наявності опорного майданчика. Вона працює у підвішеному стані.

Інші переваги:

  • у зібраному стані не займає багато місця, легко поміщається в багажнику;
  • велике тягове зусилля - перевершує всі ручні лебідки барабанного типу;
  • робота в обмеженому просторі - важіль можна обертати під будь-яким кутом.

Купити ручну лебідку 10 тонн

Ручні важільні лебідки мають надійність. Вони відрізняються нескладною конструкцією, легко ремонтуються, не бояться впливу вологи, пилу, високих та низьких температур. Щоб збільшити тягове зусилля достатньо скористатися блоками поліспаст.

Як вибрати важільну лебідку?

Потрібна лебідка ручна важільна 10 тонн? Шукайте відповідний варіант у каталозі Lebedka.ua. Наявність продукції українських та зарубіжних брендів. При виборі звертайте увагу на довжину та діаметр троса, габаритні розміри, доступність допоміжних аксесуарів та гарантію. Співробітники інтернет-магазину завжди готові надати вичерпну інформацію щодо кожної моделі.

Оформити замовлення можна в телефонному режимі, або через сайт. На вибір надаємо кілька варіантів доставки - вибирайте найбільш вдалий і забирайте товар через 1-3 дні з моменту підтвердження замовлення.

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!