Головна Блог Статті Статті про лебідки Переваги та поради щодо вибору переносних лебідок
Vnedorognik.ua logo

Переваги та поради щодо вибору переносних лебідок

Якщо автомобіль застряг десь в дорозі, то переносна лебідка - найкращий порятунок. Придбати цей товар можна в інтернет-магазині vnedorognik.ua за вигідною ціною і з швидкою доставкою. Постачальники пропонують різні варіанти, тому попередньо рекомендується порівнювати моделі. Навіть позашляховик може застрягти посеред дороги, незважаючи на те, що він оснащений потужним двигуном і відрізняється високою прохідністю. Бруд, пісок або сніг часто є перешкодою як в денний, так і в нічний час. Щоб самостійно вибратися з ями або навіть болота, стане в нагоді лебідка електрична переносна. Це відмінне рішення, з інструментом можна впоратися і без зайвої пари рук.

Чому варто вибрати переносну лебідку?

Виробники пропонують широкий вибір тягових тросів. Багато водіїв вважають, що хороший варіант - переносна лебідка. Її можна купити за низькою ціною, і це придбання дозволить транспортувати позашляховик в будь-яке місце.

Розрізняють такі типи лебідок.

  1. Переносна.
  2. Стаціонарна.
  3. Електрична.
  4. Гідравлічне.
  5. Механічна.

Більшість водіїв вже давно відмовилося від механічних стаціонарних варіантів, оскільки ці моделі непрактичні. Застосувати такий інструмент де завгодно не вийде, плюс знадобиться велика кількість фізичної сили. Найкраще підходить лебідка переносна автомобільна, оскільки вона може витримати до 7 тисяч кг. Така пропозиція виручить навіть в разі, якщо позашляховик повністю загрузне в болоті.

Як правило, ручна переносна лебідка займає мінімум місця, відрізняється малою вагою і може застосовуватися навіть в екстремальних умовах. Щоб почати застосування, необхідно просто під'єднати трос до авто. Далі техніка виконає все самостійно, оскільки електрична переносна автомобільна лебідка не вимагає фізичного втручання.

Рекомендації по вибору

Електричний трос відрізняється надійністю і простим використанням. Якщо ним скористається новачок, то домогтися успіху вийде з першого разу. Разом з цим інструментом гарантована якість функціонування переносної лебідки для автомобіля.

При виборі варто дивитися на:

  • сумісність з акумулятором;
  • якість роботи при заведеній машині;
  • простоту механізму розмотування троса;
  • матеріал, з якого виготовлена конструкція;
  • захист від бруду і вологи.

Важливо при виборі орієнтуватися не тільки на механізм, але ще і на навантаження. Наприклад, якщо позашляховик важить 3-5 тисяч кг, то переносна лебідка 12v без проблем його витягне.

Підбираючи оптимальний варіант, не завадить звернути увагу на тягове зусилля. Йдеться про масу завантаженої машини і коефіцієнт, рівному двійці. Число необхідно на нього помножити, щоб зрозуміти, чи допоможе переносна лебідка для позашляховика в екстреній ситуації. Краще брати модель з запасом.

Інтернет-магазин пропонує швидку і недорогу доставку по Україні. Обраний товар буде відправлений в той же день або на наступну добу. Якщо необхідно, менеджер підкаже, який winch підібрати, і дасть інші рекомендації.

Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!