Головна Блог Статті Статті про лебідки Призначення і види ручних лебідок
Vnedorognik.ua logo

Призначення і види ручних лебідок

Ручна лебідка – універсальний простий механізм, головне призначення якого – підйом, переміщення й утримання різних великих вантажів. Він широко використовується як в будівництві, промисловій справі, так і при монтажно-ремонтних роботах. Головною відмінністю даного пристрою від електричних лебідок є те, що його можна експлуатувати в місцях, де немає доступу до електричної мережі.

Яку лебідку обрати – барабанну чи важільну

Барабанні Важільні

Барабанні лебідки – найбільш практичний і зручний в експлуатації тип ручних лебідок. Конструкція обладнана барабаном, тросом і найпростішою рукояткою, за допомогою якої, власне, і відбувається підняття і переміщення важких об'єктів.

Наявність в будові металевої основи, дозволить надійно закріпити механізм до рівної і стійкої поверхні, а високоякісна гальмівна система - ефективно утримає вантаж від падіння.

Важливо! Купити барабанні лебідки можна як з тросом, так і без нього.

Важільні лебідки – монтажно-тяговий механізм, який призначений для підняття, утримання і буксирування важких об'єктів. Цей пристрій використовується на будівельних майданчиках, заводах, складах, де часто проводяться вантажно-розвантажувальні роботи.

Храповий механізм забезпечує утримання вантажу в піднятому стані без впливу зусилля на рукоятку. Також, конструкція оснащена барабаном, тросом, запобіжником від перевантаження і ручним важелем, який приводить механізм в рух.

Важливо! Є можливість замовити трос потрібної довжини.

Чому варто купити ручну лебідку

Як використовувати лебідку ручну

  • універсальність і простота в експлуатації;
  • можливість використовувати як на відкритому повітрі, так і в закритих приміщеннях;
  • мобільність і легкість при транспортуванні;
  • доступна ціна;
  • надійна та якісна робота без підключення до електромережі.

Правила вибору ручних лебідок

Перш, ніж купити лебідку, особливу увагу слід звернути на умови/сферу експлуатації даного механізму і технічні характеристики, основними з яких є:

  1. Вантажопідйомність (від 250 кг до 3 т);
  2. Тягове зусилля (від 300 кг до 3,2 т);
  3. Довжина тросу (від 1 м до 40 м).

В інтернет-магазині Лебідка ЮА наданий широкий вибір ручних лебідок, придбати які Ви можете як самостійно, так і з допомогою наших кваліфікованих фахівців.

Сподобався матеріал? Так (8) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!