Головна Блог Статті Міні АЗС Як зібрати свою Міні АЗС
Vnedorognik.ua logo

Як зібрати свою Міні АЗС

Категорія:

Всі зіштовхувалися з проблемою заправки авто. Особливо, коли маєш власний бізнес чи господарство з корпоративним автопарком, навіть, з одним-двома автомобілями.

Купити міні АЗС

Питання автономності в сучасних умова стає певним викликом як для приватних господарств так і для різного типу підприємств. Однією із вагомих складових даного питання є можливість автономного зберігання та використання пального. Перевізники, сільськогосподарські підприємства, дистриб'ютори та в цілому будь-які підприємства які потребують безперебійного руху транспорту частково можуть вирішувати дане питання шляхом встановлення автономних ємностей обладнаних насосом та лічильником для ведення якісного обліку використання пального, або так званих міні АЗС.

Що таке міні АЗС та чому вона важлива?

Міні заправки не потребують багато коштів та сил, як велика АЗС. Це досить вигідна установка, оскільки міні заправки не потрібно капітально встановлювати, вони мобільні та при нагоді переносні. Їх можна використовувати відразу після підключення всіх компонентів в робочу конструкцію. Обладнання АЗС дозволяє швидко та безпечно перекачувати паливо, зберігати його та транспортувати. Використовувати можна у будь-якій сфері діяльності:

Купити міні заправку

  • агрокомплекси/агрогосподарство - проводиться заправка всієї спецтехніки (трактори, автомобілі, вантажівки, мотоблоки, комбайни та ін.);
  • логістичні компанії - весь автопарк від легкових службових авто до вантажних фур;
  • приватні підприємства - організації будь-якої сфери в яких є в користуванні службові авто;
  • корпоративні міні фірми - малий та середній бізнес, який планує розширення і потребує службове авто, навіть, одне для початку;
  • приватні особи - коли необхідно мати запас палива для свого авто та техніки з якою працюєш по господарству або ж твій будинок знаходиться далеко від населеного пункту і запас палива потрібно мати завжди;
  • яхтинг клуби та промислові баржі, невеликі приватні аеродроми перевізного та розважального типів;
  • будівництво, лісогосподарство, фермерська справа, комунальні підприємства, СТО та безліч всього іншого.

Будь-яка сфера твоєї діяльності в певний період розвитку починає потребувати наявності авто і не одного чи інших транспортних засобів, які необхідно заправляти. Найкращим вирішенням цього питання буде установка компактної міні АЗС, яка за один раз вирішить твої найболючіші потреби:

  1. Як постійно заправляти авто і не витрачати час на поїзду до АЗС (а якщо вона ще в іншому кінці міста чи населеному пункті)?
  2. Скільки можна збирати 100500 чеків про заправку від співробітників і як бути з контролем витрат?
  3. Я ж не буду будувати собі АЗС для заправки трактора і авто, а їздити постійно на стаціонарну заправку не вигідно і часозатратно.

Таких та інших болючих питань ще назбирається ой, як багато, а вирішує їх портативна, пересувна міні заправка.  

Що можна перекачувати за допомогою міні АЗС:

Багато підприємств потребують обладнання для одного виду опалення, але пристрої представлені в каталозі нашого магазину підійдуть для перекачування:

  • AdBlue
  • Бензин
  • Дизельне паливо

Саме тому ти можеш купити міні заправку в Україні, міні АЗС для бензину чи навіть міні АЗС для дизельного палива.

купити метанову міні заправку в Україні

Як вибрати міні заправку та укомплектувати?

Для початку потрібно розібратися з якою напругою будеш працювати, оскільки можна ввімкнути обладнання АЗС з напругами 12 В, 24 В, 220 В. Відповідно до цього робота в 12/24 В буде проводитися завдяки додатково встановленим аккумуляторам необхідної потужності, а 220 В - від централізованої системи подачі електроенергії.

Далі відповідно до потужності обирай міні АЗС 12-24 В або ж 220 В і для якого типу палива будеш використовувати: дизель чи бензин. Одразу попереджаємо, що не всі установки та комплектуючі можна використовувати для будь-якої рідини. Деякі використовуються лише для бензину і більше ні для чого, а деякі лише для ДП - звертайте на це особливу увагу.

До прикладу пристрої для дизельного палива з потужністю 12 В:

Є прилади які можна використовувати як для ДП, так і для гасу:

Купити міні азс для дизельного палива

Також обов'язково потрібно встановити ємність для зберігання палива, а її розмір залежить від кількості автотранспорту, який потребуватиме заправки. Якщо ж ти маєш не велике підприємство з 3-5 транспортними засобами, тоді тобі цілком може вистачити тари в 3-5 тонн. Для великих підприємств та логістичних компаній краще використовувати цистерни від 10 тонн. А щодо приватного використання для 1-3 авто цілком може вистачити єврокубу в 1000 літрів. 

Набір обладнання який потрібен для установки міні заправки:

  1. Ємність для палива - відповідного об'єму та матеріалу(метал - цистерна або пластик - єврокуб).
  2. Колонка - встановлюється для контролю перекачування палива, може бути механічна або ж  автоматична.
  3. Фільтри - потрібні для убезпечення транспорту від попадання абразивних частинок, що можуть пошкодити двигун.
  4. Насоси - можуть бути автоматичні чи механічні.
  5. Лічильники (цифрові  та механічні) - для контролю витрат палива та звітності на підприємствах.
  6. Паливозаправні пістолети - можуть бути ручні, автоматичні з вмонтованим лічильником або без нього.
  7. Заправний шланг - обов'язково не коротший 4 м і здебільшого до 8 м встановлюють.

Купити міні заправку

Все це можна знайти в каталозі нашого інтернет-магазину та при необхідності отримати консультацію експертів зателефонувавши за номером вказаним на сайті.

При організації власного місця зберігання пального радимо також звернути увагу на дотримання всіх вимог техніки безпеки зберігання небезпечних та легкозаймистих матеріалів. Також варто зауважити, що зберігання пального потребує оформлення відповідних ліцензій та дозволів. Одним і основних моментів які потрібно врахувати це те що ємність яку ви плануєте використовувати для зберігання має мати відповідне призначення це в першу чергу стосується не металевих ємностей. Подбайте також про усі заходи протипожежної безпеки та наявність усіх протипожежних засобів таких як вогнегасник та інших необхідних атрибутів.

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!