Головна Блог Статті Лебідки Кращі виробники лебідок – Топ-3
Vnedorognik.ua logo

Кращі виробники лебідок – Топ-3

Найкращі моделі лебідок

Лебідка – тяговий пристрій, який став вірним помічником в різних сферах діяльності: будівництві, промисловості, спорті та побутовому середовищі. Без цього компактного, але досить багатофункціонального обладнання не обійтися навіть при найважчих монтажно-експлуатаційних роботах. За допомогою даної конструкції можна швидко і, що найголовніше, безпечно перемістити різний вантаж.

Однак, виникає питання, лебідки якого виробника міцніші і довготриваліші у використанні. У цій статті ми підібрали для Вас добірку кращих виробників, підйомні механізми яких відрізняються якісною збіркою, високою продуктивністю та ефективністю в роботі.

Brano

Вартість лебідок Brano

Отже, відкриває наш рейтинг чеський виробник підіймального устаткування, який вийшов на ринок України відносно недавно. Свою діяльність Brano почав в 1862 році в ролі самої звичайної фабрики з виготовлення дрібних залізних виробів. Однак, підприємство на цьому не зупинилося і вже в 1951 році почало випускати тягові механізми, які незабаром стали відомі в усьому світі.

В асортименті ТМ «Brano» можна знайти домкрати, талі, лебідки Брано та різне інше обладнання. Всі механізми відрізняються хорошими технологічними характеристиками, надійністю і легкістю в експлуатації.

Чому варто купити продукцію Brano?

  1. Застосування у виробництві тільки високоякісних матеріалів. Даний фактор дозволяє значно продовжити службу обладнання і зробити його експлуатацію більш безпечною.
  2. Широкий вибір сертифікованої продукції. На весь асортимент надається гарантія.
  3. Доступні ціни. Лебідка юа є офіційним представником чеського виробника в Україні. Саме цей факт дозволяє встановити максимально лояльні ціни на весь товар цієї світової торгової марки.
  4. Склад з лебідками і додатковими аксесуарами знаходиться в Україні. Дана особливість дозволяє отримати потрібний пристрій або ж запчастини до нього в найкоротший термін за мінімальні витрати.

Dragon Winch

Вартість лебідок Dragon Winch

Dragon Winch – світовий польський виробник, вироби якого користуються значною популярністю серед автолюбителів.

Головні особливості лебідок Dragon Winch – застосування інноваційних технологій у виробництві, якісна збірка і знамениті польські традиції.

У кейсі світового бренду, Ви знайдете лебідки різних видів:

  • ручні;
  • промислові;
  • електричні;
  • автомобільні;
  • лебідки на ATV і квадроцикли;
  • гідравлічні;
  • лебідки на евакуатор.

Всі вироби виготовлені з високоякісних і міцних матеріалів, що дозволяє використовувати механізм навіть у самих агресивних умовах. Однак, для більш довгої та безпечної експлуатації слід дотримуватися певних правил у роботі з пристроєм:

  1. Не перевищувати вантажопідйомність лебідки;
  2. Закріплювати вантаж правильно;
  3. Ні в якому разі не розкручувати трос лебідки більше, ніж необхідно;
  4. Не допускати хаотичну накрутку тросу на барабан;
  5. Не знаходитися близько до пристрою у момент лебеженія тросу.

Безперечно, справжні цінителі якості та професіоналізму вибирають тягові механізми від Dragon Winch.

Come-up

Вартість лебідок Come-up

Come-up – тайванська компанія, яка почала свою діяльність у далекому 1975 році. В арсеналі цього бренду більше 40 років успішної і продуктивної роботи на ринку України і не тільки.

Всі вироби Come-up відрізняються надійною збіркою і високою потужністю, що дозволяє використовувати їх навіть у самому агресивному середовищі. В основному, компанія займається виготовленням лебідок, асортимент яких формувався у період з 2001 по 2005 рік. Зараз, компанія надає досить широкий вибір промислових, електричних та автомобільних лебідок, які не тільки високопродуктивні у роботі, але і відповідають стандартам якості Євросоюзу.

Завдяки хорошим технічним характеристикам і експлуатаційним якостям, обладнання стане надійним помічником у промисловості, побуті, будівництві, спортивних змаганнях, МНС і військовому секторі.

Come-up – світова компанія, головний девіз якої: «Work Tough, Play Tough» – «Працюй напружено, відпочивай потужно». Якщо Ви хочете купити лебідку хорошої якості за доступну ціну – обладнання від даного тайванського виробника оптимальна, проте не менш якісна, альтернатива. Купуючи лебідку Come-UP, Ви купуєте гарний і міцний виріб за лояльну ціну.

Якщо Ви визначилися з вибором і хочете якнайшвидше купити лебідку або інший тяговий пристрій, інтернет-магазин Лебідка юа надасть широкий асортимент від різних світових виробників.

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 04-07-2022
Оновлена: 22-07-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!