Головна Блог Статті Статті про лебідки Лебідка ручна тросова – правила вибору
Vnedorognik.ua logo

Лебідка ручна тросова – правила вибору

З ручною тросовою лебідкою підіймати, утримувати і переміщувати вантаж стало значно простіше. Цей мобільний, але досить потужний агрегат просто незамінний на будівельних майданчиках, цехах, автомайстернях, де часто проходять монтажно-такелажні роботи. Значне тягове зусилля дозволяє використовувати лебідку і в автомобільному середовищі для переміщення транспортних засобів, а надійна конструкція – експлуатувати як в закритих приміщеннях, так і на свіжому повітрі. На відміну від електричної лебідки, ручне обладнання не потребує додаткових джерел енергії, а працює тільки за рахунок механічної сили людини.

Які бувають ручні тросові лебідки

Барабанні лебідки – найпростіше обладнання, яке призначене для підняття і вертикального переміщення вантажів. Як правило, воно використовується в промисловості, складах, заводах, побуті, де часто проходять монтажні і такелажні роботи. У рідкісних випадках, лебідку використовують для витягування легкових автомобілів в автомайстернях, СТО.

З чого складається лебідка ручна барабанна

Конструкція механізму досить проста: вона складається з барабана, троса, гака і найпростішої рукоятки, за допомогою якої, власне, і відбуваються маніпуляції з вантажами.

Важливо! Купити барабанну лебідку можна як з тросом, так і без нього. Вибирайте самостійно потрібний варіант або звертайтеся за допомогою до сертифікованих менеджерів.

Лебідки важільні використовуються для підйому, утримання та переміщення вантажів. Вони користуються значною популярністю на будівельних майданчиках, цехах, де доводиться часто маніпулювати важкими об'єктами. Також, обладнання застосовується і в автомобільному середовищі. З його допомогою відбувається витягування і буксирування транспортних засобів незначної ваги.

З чого складається лебідка ручна важільна

У комплектацію лебідки входить храповий механізм, який забезпечує міцну фіксацію вантажу, трос, гаки, запобіжник від перевантаження, важіль або рукоятка.

Металевий корпус надійно захищає пристрій від будь-яких механічних пошкоджень. Конструкція проста і багатофункціональна в експлуатації, не вимагає значного сервісного обслуговування.

Важливо! Слід пам'ятати, що при використанні деяких важільних лебідок у якості підйомних пристроїв, їх вантажопідйомність зменшується вдвічі, ніж розрахункове тягове зусилля. Перед експлуатацією механізму, уважно прочитайте інструкції, щоб уникнути різних курйозних ситуацій.

Монтажно-тяговий механізм – пристрій, який використовується для різних маніпуляцій з вантажами. Він має значну вантажопідйомністю, що дозволяє застосовувати конструкцію як на будівництві для підняття будь-яких матеріалів, так і в якості автомобільної лебідки для пересування застряглих квадроциклів, снігоходів та інших транспортних засобів.

З чого складається монтажно-тяговий механизм

Лебідка оснащена захистом від перевантаження, сталевим тросом і важелями, які відповідають за його рух, рукояткою, надійним закритим корпусом, що дозволяє експлуатувати пристрій навіть при найагресивніших умовах, анкерним штифтом або крюком з вушком.

Лебідки мтм використовуються як з одним монтажним блоком, так і двома, відрізняються простотою і зручністю в роботі.

Важливо! Є можливість укомплектувати конструкцію тросом, довжиною до 200 метрів.

Чому варто купити тросову ручну лебідку

  1. Значне тягове зусилля;
  2. Простота і багатофункціональність в експлуатації;
  3. Мобільність і компактність;
  4. Ефективно працює без підключення до електричної мережі;
  5. Працює як на відкритому повітрі, так і в закритих приміщеннях.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент даного обладнання. На Lebedka.ua можна купити ручну тросову лебідку як самостійно, підібравши необхідний варіант по зручному фільтру, так і за допомогою кваліфікованих менеджерів, які допоможуть зробити правильний вибір, з огляду на технічні характеристики механізму і Ваші побажання.

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!