Головна Блог Статті Засоби індивідуального захисту Блокувальний інерційний пристрій – надійний захист від падіння з висоти
Vnedorognik.ua logo

Блокувальний інерційний пристрій – надійний захист від падіння з висоти

Іноді навіть досвідчені та професійні співробітники не застраховані від падіння з висоти внаслідок нещасного випадку. Тому дуже важливо забезпечити працівників належними умовами, які також передбачають наявність усіх необхідних засобів індивідуального захисту.

Автоблокувальні пристрої для висотних робіт

Застосування пристроїв блокування падіння є необхідним заходом для забезпечення максимального рівня безпеки. Бажано поєднувати кілька систем безпеки, не нехтувати жодною з них. Інерційні пристрої AH310 AUTOBLOK і AH320 AUTOBLOK є обладнанням спеціального призначення, яке використовується для уповільнення швидкості падіння при зриві з висоти, також поглинає енергію удару до повної зупинки падіння.

купити автоблокувальний інерційний пристрій

У складі пристрою сталевий канат або стрічка з поліаміду, яка налаштована таким чином, що забезпечує рівномірний натяг. Якщо відбувається різкий ривок, блокуючий механізм отримує сигнал, відбувається зниження швидкості падіння за рахунок буфера.

Падіння з висоти зазвичай призводить до великої кількості травм, може стати причиною жорсткого приземлення. Крім того, неналежне ставлення до безпеки працівників часто є причиною серйозних штрафів. Тому дуже важливо підібрати якісне та надійне обладнання для захисту.

Які ЗІЗ найкращі?

Якщо потрібний пристрій блокування падіння типу, що втягує, то AH310 AUTOBLOK і AH320 AUTOBLOK стануть правильним вибором. Це засоби індивідуального захисту від відомого вітчизняного виробника АССЕКУРО УКРАЇНА.

Коли пристрій блокування правильно підібрано, це забезпечує максимальний рівень захисту працівників при роботі на висоті. Пристрій комплектується тросами з нержавіючої сталі або міцними поліамідними стрічками, що мають складне плетіння, що значно підвищує міцність. Надійність та міцність обладнання була перевірена внаслідок випробувань.

купити ЗІЗ для висотних робіт

Вибираючи пристрій блокування падіння, потрібно брати до уваги такі характеристики:

  1. Сфера застосування та конкретні умови використання. Цей параметр впливає на вибір типу пристрою.
  2. Наявність вільного простору для руху на робочому місці.
  3. Інтенсивність руху співробітника, можливість контакту захисного обладнання з агресивним середовищем.

Також не зайвим буде враховувати рівень кваліфікації працівника під час використання засобів захисту та сумісність ЗІЗ з тим чи тим видом роботи. Перед використанням слід детально перевірити всі компоненти пристрою.

Купити автоблоки для висотних робіт

купити механічний пристрій AUTOBLOK для страховки зі сталевим тросом / 10 м / AH310 купити механічний пристрій AUTOBLOK для страховки зі сталевим тросом / 20 м / AH320

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 23-05-2024
Оновлена: 28-05-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!