Vnedorognik.ua logo

Ти телефонуєш - ми знаходимо

Досить часто з’являються запитання стосовно різних пристроїв та запчастин, промислового обладнання, спеціалізоване приладдя, спецтехніки та гідропристрої саме для твого виробництва, проте яких немає в каталозі товарів. І це викликає розчарування у користувачів, особливо, коли так потрібна саме ця деталь чи станок, а знайти практично нереально.

Чому не має цього у нашому асортименті?

Здебільшого пошук різного роду промислових пристроїв та автозапчастин обумовлюється широким спектром користування і потреб, тому таких деталей є безліч і для різних моделей та сфер. Але є й ексклюзив, який потребує ретельного пошуку. Ось ряд причин через які ти не знаходив потрібні запчастини.

  • Застаріла марка-модель пристрою - це призводить до того, що їх не виготовляють, бо на заміну прийшли новіші варіанти і здобули більшого користування. Тоді потрібно замовити необхідну деталь і її надішлють.
  • Знято з виробництва - досить поширена проблема, коли пристрій перестали виготовляти взагалі, але ти не готовий його замінити, тож потрібно шукати деталі під особливе замовлення в часному порядку.
  • Не співпрацюємо з такою категорією пристроїв чи брендом - знайшов на сайті інтернет-магазину схожу товарну позицію, але точно такої, яка потрібна не має. Тут потрібно запитати про можливість замовлення пристрою і ми зробимо все щоб знати саме те, що потрібно.
  • Рідко використовуються - якщо серед асортименту не має бажаного товару, отже він може мати надзвичайно вузьку нішу використання і постачання проводиться під індивідуальне замовлення.

Це найпоширеніші з причин відсутності тих чи інших товарних позицій. Але це не означає, що ми не можемо спробувати знайти для тебе ексклюзивне замовлення.

Не знайшов деталь на сайті - що робити?

Коли в пошуках перелистав увесь каталог з асортиментом товарів і все одно нічого, що так потрібно купити. Тоді телефонуйте за номером вказаним на сайті інтернет-магазину або залишай власний телефон, натиснувши кнопку “Перетелефонуй мені” і наш фахівець зворотно зв'яжеться для вирішення твого питання.

Під час телефонної консультації відносно пошуку необхідного промислового гідравлічного обладнання, спецтехніки, обов'язково надайте наступну інформацію:

  1. яку конкретну деталь (пристрій, запчастину) шукаєте;
  2. якого бренду виготовлення;
  3. для користування у якій сфері діяльності (це допоможе краще зрозуміти де шукати, якщо це нова для нас категорія);
  4. конкретний або приблизний час, коли потрібне замовлення;
  5. скільки при необхідності готовий чекати на виготовлення.

Відповіді на ці запитання дозволять нашому експерту, швидко та якісно провести збір інформації, яка буде потрібна для пошуку необхідних джерел виготовлення та постачання замовленої спецтехніки, запчастин, пристроїв. Якщо з певних причин конкретного товару не буде, тоді експерт зможе підібрати максимально зручну альтернативу, яка не буду поступатися бажаному варіанті в якості.

Ми готові прийняти будь-які твої замовлення відносно промислового, спеціалізованого обладнання, спецтехніки, навісного та кранового обладнання, комплекту серійної поставки пристроїв для підприємства. Не має значення чи це необхідно знайти в Україні чи зробити закордоне замовлення, Vnedorognik зробить усе можливе, щоб знайти для твого приватного підприємства та виробництва необхідне спецзамовлення.

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!