Головна Блог Статті Електрообладнання ТОП зарядних станцій на українському ринку
Vnedorognik.ua logo

ТОП зарядних станцій на українському ринку

купити зарядну станцію ціна

Електричні прилади стали невід'ємною частиною повсякденного життя. Серед них є значна частина важливих для нормальної життєдіяльності засобів освітлення, опалення, зберігання продуктів тощо. Не обійтися і без заряджання телефонів, планшетів, ноутбуків та інших акумуляторних пристроїв.

У нинішній ситуації важливо мати альтернативне джерело електроенергії. У цій статті ми розглянемо ТОП зарядних станцій для дому та подорожей надійних виробників. Незалежно від того, чи ви шукаєте зарядку для смартфона чи холодильника, ця інформація допоможе вам зробити правильний вибір.

Зарядна станція EcoFlow River 2 Pro

купити EcoFlow ціна

Портативні зарядні станції Ecoflow стали дуже популярними серед споживачів. Модель розрахована на понад 3000 циклів повної зарядки/розрядки, адже оснащена LiFePo4 акумулятором на 720 Вт/год.

Особливості EcoFlow River 2 Pro:

Час повного заряджання 1 год.
Кількість пристроїв для одночасного заряджання 8 шт.
Максимальна вихідна потужність 1200 Вт
Способи заряджання від розетки, автоприкурювача, сонячних панелей
Виходи DC-роз'єм, USB Type A, USB Type C, Розетка 220 В
Індикація LED-дисплей
Захист BMS від надмірної напруги та короткого замикання
Гарантія

5 років

Пристрій має ергономічну ручку, компактні розміри, невелику вагу - 7,6 кг. Тому його зручно брати в автомобільну подорож, переміщувати по будинку.

Зарядна станція Bluetti PowerOak EB55

купити Bluetti ціна

Акумулятор зарядної станції має потужність 700 Вт та місткість 537 Вт/год, тому витримує понад 2500 циклів. Основна перевага цієї моделі - можливість одночасного заряджання 11 пристроїв! Тому станція Bluetti PowerOak EB55 підходить для великої родини і може використовуватися не тільки в приміщенні, а й надворі.

До виробу можна підключати телефон, холодильник, котел тощо. Тривалість роботи ноутбука становить 10 годин, тому ви спокійно можете працювати весь робочий день.

Способи зарядити станцію Bluetti:

  • стандартна розетка - 3 години;
  • генератор - 3 години;
  • автомобільний прикурювач - 6 годин;
  • сонячна батарея - 4-6 годин.

Виробник передбачив функцію безпровідної зарядки, а також ліхтарика.

Зарядна станція Anker 535

купити Anker ціна

Ця компактна модель здатна живити портативну електроніку та невелику побутову техніку потужністю до 500 Вт. Акумулятор LiFePo4 об’ємом 512 Вт/год заряджається до 100% за 3 години. 

На передній панелі пристрою є екран, який сповіщає про залишок батареї, споживчу потужність та інші важливі показники. Станція Anker має 7 виходів:

  1. Дві розетки (220В).
  2. Прикурювач автомобільний (12В).
  3. Три порти Type A.
  4. Один роз’єм Type C.

Перевагою моделі Anker 535 є стильний дизайн і невелика ціна. А також чиста синусоїда, тобто правильна форма струму, яка продовжить тривалість роботи чутливої техніки.

Зарядна станція Bandera Power 225S

купити BanderaPower ціна

Bandera - це український виробник товарів військового призначення. Bandera Power 225S зручна не тільки під час використання у польових умовах, а й під час подорожей та вдома. Модель постачається у зручній сумці з кишенями, яка виготовлена з водовідштовхувального матеріалу.

За допомогою станції можна заряджати смартфони, дрібну техніку, рації, тепловізори тощо. Виріб обладнано LED-ліхтарем на 3-метровому кабелі.

Характеристики:

Акумулятор Li-Ion, 225 тисяч mAh
USB-роз’єми 4 шт., швидка зарядка
Розетки 2 шт. (220В)
Прикурювач 1 шт. (12V)
Час повного заряджання 9 год
Вага 6,1 кг

У комплекті також є 6 кабелів для зарядки: по дві штуки micro-USB, Type C, Lightning. Однак функція, яка відрізняє модель BanderaPower від інших - це можливість запуску двигуна автомобіля при розрядженому акумуляторі.

Висновок

Вище ми розглянули топ портативних зарядних станцій для різних потреб і бюджету. Зарядна станція стане чудовою альтернативою генератору, адже вона компактна, працює дуже тихо та не використовує пальне.

купити зарядну станцію з доставкою

Під час вибору варто звернути увагу на потужність додаткового джерела енергії, а також кількість і типи портів, вагу, наявність ліхтаря, можливість заряджання від сонячної батареї. 

Всі ці позиції, а також інші зарядні станції популярних виробників можна купити в інтернет-магазині Lebedka.ua з доставкою по всій Україні.

Автор: Богдана Оришко

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (1)
Рейтинг:
Додана: 13-10-2023
Оновлена: 24-06-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!