Головна Блог Статті Лебідки Будівельні лебідки - талі тельфери лебідки
Vnedorognik.ua logo

Будівельні лебідки - талі тельфери лебідки

Будівельні лебідки

Лебідка будівельна - вантажопідйомний механізм, який широко використовується в багатьох галузях. Використовують для підйому, спуску, а також горизонтального підтягування тягарів - конструкцій, будматеріалів, розчинів і т.д. Лебідка використовується в якості самостійного агрегату при монтажних, навантажувальних і розвантажувальних роботах.

Лебідка будівельна купити в Україні ціна

Принцип дії

Пристрій будівельної лебідки відрізняється простотою і надійністю. Його передавальний механізм складається з приймального барабана і сталевого троса, ланцюга або каната. За допомогою приводів різного типу відбувається обертання барабана, який намотує на себе трос із закріпленим вантажем. Внаслідок цього предмет з легкістю переміщається в необхідному напрямку і транспортується в потрібне місце. Обладнання оснащене надійним сталевим корпусом і міцною системою кріплення, що дозволяє витримувати масу від сотні кілограмів до десятків тонн.

Залежно від приводу, який здійснює рух барабана, лебідки поділяються на ручні та електричні.

Ручні

Саме нескладне і доступне підйомне устаткування - лебідка будівельна ручна. Це пристосування приводиться в рух за допомогою фізичної сили і не потребує підключення до електромережі.

Залежно від основного механізму існують такі різновиди ручних лебідок.

  1. Барабанна. Складається з барабана, на який намотується канат за допомогою рукоятки. Зменшує зусилля в 2-3 рази. Застосовується в роботі з невеликими вантажами.
  2. Черв'ячна. Компактний барабанний пристрій, що працює як «нескінченний гвинт». Обладнано автоматичною гальмівною системою, яка виключає мимовільне розкручування троса і дозволяє фіксувати вантаж на висоті.
  3. Система важеля. Забезпечує рух шляхом натискання важеля. Не потрібно спеціального кріплення, може експлуатуватися в будь-якому положенні корпусу. Дозволяє одній людині переміщати вантажі великого обсягу.
  4. Монтажно-тягова. Канат простягається через механізм, тому допускається будь-яка його довжина.

Ручні лебідки доступні і прості в експлуатації, але через обмежену вантажопідйомность (до тонни) ефективні тільки при зведенні невеликих споруд.

Електрична лебідка будівельна купити в Україні ціна з доставкою

Електричні

Найбільш затребувана у професіоналів лебідка будівельна електрична на електроприводі.

Переваги електричних пристроїв:

  • робота з великими вантажами масою більше 1 т;
  • переміщення предметів по вертикалі і горизонталі;
  • можливість дистанційного керування;
  • наявність у деяких моделей поворотного механізму, що полегшує дію з будь-якого боку об'єкта;
  • оснащення звуковим динаміком для попереджувального сигналу при підйомі багатотонних вантажів.

У число популярних електролебідок входить тельфер, що значно збільшує продуктивність при активному пересуванні важких предметів.

Для малотоннажних вантажів використовується міні-кран «Піонер», який відрізняється зручністю і ефективністю. Кран не вимагає особливих умов і може працювати на дахах, перекриттях і на землі.

Сучасний ринок пропонує величезну різноманітність електропристроїв, здатних впоратися з вагою до 15 тонн. У нашому інтернет-магазині ви зможете вибрати і купити будівельну лебідку різних модифікацій і вантажопідйомності, яка багаторазово полегшить і прискорить вашу роботу. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками і гарантуємо відмінну якість, доступну ціну, високу продуктивність і довговічність продукції.

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 05-07-2022
Оновлена: 15-08-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!