Головна Блог Статті Лебідки Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Vnedorognik.ua logo

Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої

Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках. Досить часто такий інструмент застосовують для підйому плавзасобів, квадроциклів, снігоходів на причіп. Хоча тягове зусилля залишається однаковим, механічні ручні лебідки відрізняються між собою конструкцією, яка визначає область їх застосування.

купити лебідку ручну

Інтернет-магазин Lebedka.ua пропонує великий вибір ручних лебідок відомих виробників:

На всі позиції встановлено прийнятний рівень цін.

Основні категорії ручних лебідок

Усі види подібних лебідкових механізмів класифікуються на 3 категорії:

  • за принципом функціонування – шпильові, монтажно-тягові пристрої;
  • за способом передавання зусилля;
  • за типом троса.

Шпильова лебідка ручна 2 тонни передбачає наявність барабана. Він приводиться і рух за допомогою ручки. За рахунок намотування троса відбувається переміщення вантажу. Монтажно-тягові пристрої мають кардинально інший принцип роботи. Вони не мають барабана. Натомість передбачені спеціальні затискачі. Вони з'єднані між собою та важелем системою тяг. При додатку сили до важеля затискач захоплює трос і простягає його через корпус. За рахунок такої конструкції ручна лебідка 2 т здатна працювати із тросами великої довжини.

Барабанні лебідкові механізми поділяються на шестерні, черв'якові та важільні. Перші 2 типи призначені для фіксованого монтажу. Шестерні складаються з великої і однієї, або декількох дрібних шестерень, за допомогою яких крутний момент передається на барабан. У черв'ячних моделей шестірні замінені на черв'ячну пару.

купити барабанну лебідку купити важільну лебідку купити мтм

Лебідка важільна ручна 2т вважається переносною. Вона підвішується за гак, що розташований на корпусі. Завдяки цьому важільна лебідка здатна працювати з вантажами відразу в кількох площинах. Такі інструменти комплектуються невеликими тросами завдовжки 1,5-6 метрів.

Більшість ручних лебідок комплектується тросами. Вони виготовляються з металу. Також існують моделі із синтетичними стропами або фалами. Виготовляються вони з нейлону чи аналогічних матеріалів. Металеві троси довговічніші, підходять для застосування цілий рік. Фали безпечніші при розриві, мають меншу вагу, але потребують регулярного просушування.

купить трос для лебедки

Сучасні лебідки передбачають наявність гальмівних механізмів, захисних корпусів тощо.

Як оформити замовлення в інтернет-магазині?

Онлайн магазин Lebedka.ua дозволяє замовити ручні лебідки 2 тонни у Дніпрі, Києві, Вінниці, Харкові, Львові, Полтаві та багатьох інших містах. Видача товару здійснюється у відділення поштових перевізників. Також клієнти інтернет-магазину можуть скористатися адресною доставкою. Вона діє у багатьох населених пунктах.

ручна лебідка ціна

На всі моделі обладнання поширюється дія гарантії. Також додатково можна купити такелажне обладнання, яке забезпечує безпечну та продуктивну роботу тягового механізму.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 19-04-2024
Оновлена: 22-04-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!