Головна Блог Статті Новини про лебідки для полювання і риболовлі Рейтинг кращих якірних лебідок для осінньої риболовлі
Vnedorognik.ua logo

Рейтинг кращих якірних лебідок для осінньої риболовлі

Які моделі якірних лебідок кращі

Сучасний ринок надає широкий вибір якірних лебідок від різних виробників. У даній статті, ми підібрали для Вас 3 найбільш популярні моделі на українському ринку. Всі вони відрізняються пристойною потужністю, простотою використання і хорошими експлуатаційними властивостями.

Якірна лебідка TRAC Big Water 45

Вартість лебідки якірної для човна

Дана модель широко відома серед любителів осінньої риболовлі. З її допомогою, спустити або ж витягнути якір, вагою до 20 кг, не складе особливих труднощів.Високоміцна конструкція оснащена електричним мотором і нейлоновим тросом, 30 м в довжину. Міцний вологостійкий корпус надійно захистить механізм від ультрафіолетових променів, а трифазна кнопка – забезпечить легке управління.

Головна особливість якірної лебідки TRAC – підсвічування, яке автоматично включається при намотуванні або розмотуванні троса. Устаткування надійне і просте в експлуатації, не вимагає значного технічного обслуговування.

Якірна лебідка Stronger – Steel Hands 35S 12 В

Застосування лебідки якірної

Лебідка Steel Hands 35S від українського виробника користується чималою популярністю серед любителів риболовлі. Устаткування встановлюється на водні транспортні засоби, розміром до 7 м. Пристрій легко і швидко підніме якір, вагою до 15 кг.

Якірна лебідка оснащена електричним двигуном, що працює від напруги в 12 V, сталевим роульсами і канатом, 40 м в довжину. Безшумне намотування тросу на лебідку зробить риболовлю більш ефективною, а високоякісний пластиковий корпус – добре захистить механізм від поганого впливу ультрафіолетового випромінювання.

Пристрій можна додатково обладнати як провідним пультом, так і бездротовим.

Важливо! Експлуатування якірної лебідки без роульса – не допускається.

Якірна лебідка Minn Kota – DeckHand 40

Вартість хороших якірних лебідок для риболовлі

Риболовля пройде більш результативно з лебідкою від американської компанії Minn Kotta. Дане обладнання відрізняється хорошою компактністю, міцністю і потужністю. Воно відмінно підходить для човнів і катерів до 7 м.

Механізм обладнаний електромотором, який працює від напруги в 12 V, міцним 30-метровим канатом і високоякісним корпусом, який надійно захистить пристрій від потрапляння води. Наявність повної автоматики в будові лебідки забезпечить безпечний спуск і підйом якоря в роульс.

Модель DeckHand 40 12 V з легкістю витягне якір, вагою до 18 кг. Управління механізмом здійснюється за допомогою проводового рульового пульта, який можна в разі потреби замінити бездротовим.

Таблиця порівняльних технічних характеристик якірних лебідок

Назва Вага якоря Довжина тросу Кнопка керування
TRAC Big Water 45 до 20 кг 30 м є
Stronger - SH 35S до 15 кг 40 м є
Minn Kota - DeckHand 40 до 18 кг 30 м є
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!