Головна Блог Статті Лебідки Рейтинг кращих моделей лебідок на квадроцикл
Vnedorognik.ua logo

Рейтинг кращих моделей лебідок на квадроцикл

Квадроцикл – транспортний засіб, який користується значною популярністю серед любителів різних поїздок і подорожей. Завдяки високій прохідності даний пристрій швидко і легко вибереться з піску, глини або ж болота. Однак, існують такі проблемні місцевості, подолати які просто неможливо без допомоги лебідки. Цей мобільний, але досить ефективний аксесуар стане Вашим вірним помічником у боротьбі з бездоріжжям.

У цій статті ми підібрали кращі моделі лебідок на квадроцикл. Яку купити – вирішувати Вам. Всі тягові пристрої відрізняються високими технічними параметрами, значною продуктивністю і легкістю в експлуатації.

Лебідка Come-up ATV cub

Кращі лебідки на квадроцикл

Електрична лебідка від тайванського виробника Come-up. Цей пристрій використовується для переміщення важких об'єктів або ж витягування квадроциклів з болота, яру.

Значне тягове зусилля в 907 кг, допоможе швидко і легко перемістити різний вантаж. Надійне і міцне обладнання, просте в експлуатації і технічному обслуговуванні.

Лебідка Come-up ATV укомплектована сталевим 15-метровим тросом, крюком і потужним електричним мотором, який працює від акумулятора з напругою 12 V. Ефективна експлуатація відбувається завдяки наявності металевого 3-х ступеневого редуктора. Високоякісне гальмо міцно зафіксує й утримає вантаж, тим самим, не дасть йому зірватися. За надійне управління конструкцією відповідає провідний пульт, який встановлюється на кермо.

Лебідка Dragon Winch DWH 3500 HD synthetic

Вартість хорошою лебідки на квадроцикл

Електрична лебідка DWH 3500 – тяговий механізм, який призначений для установки на ATV і UTV квадроцикли з вантажопідйомністю в 1588 кг. Лаконічний дизайн даної конструкції легко доповнить зовнішній вигляд будь-якої спецтехніки при цьому, зовсім не вплине на балансування транспортного засобу.

Лебідка оснащена міцним кевларовим тросом, 3-ступінчатою коробкою передач і потужним електричним двигуном у 1,6 к.с., який працює від 12-вольтового акумулятора.

Управління обладнанням здійснює провідний пульт, який кріпиться на кермо. Лебідка славиться своєю продуктивністю і легкістю в експлуатації. Міцні ущільнювачі убезпечать механізм від попадання вологи і бруду.

Лебідка WARN WORKS 2000 DC

Вартість лебідок на квадроцикл

Електрична лебідка WORKS 2000 DC від американського виробника WARN. Даний тяговий пристрій допоможе швидко та ефективно витягнути квадроцикл з ями або пересунути невеликі важкі об'єкти (човен, наприклад).

Незважаючи на невелику вагу, лебідка відрізняється значним тяговим зусиллям в 907 кг. Конструкція легка у використанні, не вимоглива до технічного обслуговування.

Дана модель оснащена електромотором, який працює від напруги в 12 V. За надійну фіксацію та утримання вантажу відповідають міцний 10-метровий сталевий трос і гак. Лебідка приводиться у дію завдяки 1,8-метровому електричному кабелю.

За ефективне управління пристроєм відповідає провідний пульт, 3,7 м в довжину, а надійне динамічне гальмо – міцно втримає заявлене навантаження.

Лебідка T-Max ATWPRO 4500

Яку краще купити лебідку на квадроцикл

Дана модель відмінно підходить для установки на UTV-квадроцикли. Значне тягове зусилля у розмірі 2014 кг дозволяє використовувати лебідку T-Max як в професійному спорті, так і в побуті для переміщення різного вантажу.

Лебідка обладнана надійним електричним мотором, з потужністю в 1,1 к.с., який приводиться в дію від 12-вольтового акумулятора. Сталевий 18-метровий трос, діаметром в 6 мм - головна особливість T-Max ATWPRO 4500. За його плавне намотування відповідає якісний планетарний редуктор.

Надійність в управління забезпечується завдяки дистанційному пульту, який розташовується на дроті, довжиною 1,7 м.

Таблиця порівняльних технологічних характеристик лебідок на квадроцикл

Назва Тягове зусилля Гальмо Напруга Трос Вага
Come-up ATV cub 907 кг
механічний,
динамічний
12 вольт сталевий 6,5 кг
Dragon Winch DWH 3500 HD synthetic 1588 кг автоматичний 12 вольт кевларовий 11 кг
WARN WORKS 2000 DC 907 кг автоматичний 12 вольт синтетичний 8,2 кг
T-Max ATWPRO 4500 2040 кг автоматичний 12 вольт сталевий 14,5 кг
Категорія:
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 05-07-2022
Оновлена: 15-08-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!