Головна Блог Статті Статті про лебідки Підвісна лебідка: особливості, види
Vnedorognik.ua logo

Підвісна лебідка: особливості, види

Підвісна лебідка являє собою механізм, тягове зусилля якого від приводного барабана передається за допомогою каната, троса, ланцюга, прикріпленого до вантажу з одного кінця, а з іншого - до лебідки. Використовується для переміщення вантажів на вертикалі. Поступово відбувається намотування троса на барабан, вантаж переміщається.

купити підвісну лебідку підвісна лебідка ціна

Сфера застосування лебідки широка: будівництво, ремонтні роботи, евакуатори, транспорт спеціального призначення. Часто використовується автолюбителями. Особливістю підвісних лебідок є те, що вони закріплюються на будь-яких трубах (ліси, розпірки, металеві конструкції) за допомогою гака чи іншого пристрою фіксації.

Перед тим, як купити підвісну лебідку, важливо визначити, якого виду потрібен механізм і які завдання він має виконувати.

Види підвісних лебідок

Лебідки підвісні розрізняються за типом приведення механізму в рух:

  1. Ручна.
  2. Електрична.

Ручна лебідка

Ручна підвісна лебідка має просту конструкцію, яка складається з таких компонентів: барабан, корпус, ручка, трос або ланцюг. Механізм приводиться у дію людським зусиллям. Максимальне тягове зусилля в межах 540-1588 кг. Важільні моделі здатні підіймати вантажі до 3200 кг. Відмінною особливістю важільних лебідок є храповий механізм, що збільшує прикладену силу. Використовуваний барабан тут значно менший за розмірами. Ручні лебідки ідеально підходять для виконання невеликого спектра завдань.

купити ручну лебідку

Електрична підвісна лебідка

Електрична підвісна лебідка - складний механізм, який має більші тягові зусилля та продуктивність. Має широку сферу застосування, може використовуватись у складських приміщеннях, заводах, будівельних майданчиках, СТО, гаражах та інших об'єктах.

Конструкція електричної підвісної лебідки включає: електропривод, редуктор, барабан, канат, надійний гак і гальмівну систему. Оснащуються обмежувачем підйому, який вмикається під час досягнення канатом верхньої точки. Робота електричної лебідки реалізується від побутової електричної мережі. Має універсальні кріплення з надійною клямкою для підвіски лебідки.

купити електричну підвісну лебідку

Купити підвісні лебідки від перевірених виробників Dragon Winch, Husar Winch, Miol та інших високої якості можна в інтернет-магазині Lebedka.ua. Пропонуємо доступні ціни, експертні консультації та гарантійне обслуговування.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!