Головна Блог Статті Лебідки Особливості маневрових лебідок
Vnedorognik.ua logo

Особливості маневрових лебідок

Маневрова лебідка - це потужне компактне пристосування, яке може замінити цілий дорогий габаритний локомотив. Лебідка маневрова відмінно справляється з пересуванням і транспортуванням залізничних вагонів і цистерн. Широко застосовується на вантажно-розвантажувальних станціях при залізничних складах. Цей тяговий механізм також використовується в гірничій справі, на промислових підприємствах і в шахтах. Незамінна річ для роботи в аварійних ситуаціях, коли використання тепловоза не представляється можливим.

Маневрові лебідки бувають електричні і пневматичні. Другі використовуються у вугільних шахтах, забезпечених пневмоенергії. Служать для перетягування вантажів при розвантаженні вугілля.

Особливості маневрових лебідок купити в Україні ціна оригінал купити

Особливості конструкції електричних лебідок

У структурі будь-якої електролебідки, призначеної для переміщення великовагових транспортних засобів, обов'язково присутні:

  • установлення пускової апаратури;
  • гальмівна система;
  • високопродуктивний електропривід;
  • конусоподібний редуктор;
  • фундаментний каркас (кріпильна рама);
  • барабан - їх може бути два, тоді додається допоміжний;
  • в деяких пристроях передбачено пульт управління.

Для установки тягової лебідки на опорну основу використовують анкерні болти. Це надає конструкції міцність, що дуже важливо при виконанні найбільш важких робіт.

Серед особливостей маневрових лебідок можна виділити моделі з оцинкованим тросом. Їх призначення - пересування складів з легкозаймистою продукцією.

Терміни та умови експлуатації

Передбачуваний термін використання таких апаратів - 7 років. Але це за умови, що користувач дотримується всіх необхідних вимог інструкції:

  1. Обов'язкове робоче положення лебідки - тільки на горизонтально розміщеній платформі.
  2. Безпечне довкілля, вміст пилу в якій не більше 10 мг / м3.
  3. Вологість на робочому майданчику не повинна перевищувати 85%.
  4. Допустима температура під час робіт - від -40 до +40 градусів.
  5. Частота - 50 Гц.
  6. Захист робочого місця від опадів і сонячних променів.

Ці правила стосуються всіх моделей. Але у кожної окремо є паспорт з описом правильного монтажу, перевезення, технічного обслуговування і використання. При дотриманні виробник гарантує встановлений термін служби.

Лебідка маневрова Лем купити в Україні ціна дешево Київ

Де купити в Україні

В Україні користуються попитом завдяки своїй практичності наступні моделі:

  • лебідка маневрова ТЛ. Моделі: ТЛ-8Б, ТЛ-8М, ТЛ-10М, ТЛ-15М, ТЛ-20М, ТЛ-25М. Різновиди її залежать від технічних характеристик. Тягове зусилля на барабані - від 5000 до 25000 кгс залежно від номера марки. Допустима маса вантажу у розвантажених і пересувних вагонах коливається від 315 до 1450 т. Довжина використовуваного каната в барабані - 220 - 300м.
  • лебідка маневрова Лем. Поділяється на Лем-8, Лем-10, Лем-15, Лем-20. Тяга на барабані: 8000 - 20000 кгс. Передбачувана маса вантажу - від 500 до 1200 т. Канатна ємність барабана коливається від 250 до 365 м.

В асортименті вам допоможуть розібратися досвідчені і добре обізнані співробітники компанії lebedka.ua. Тут відмінний вибір і доступні ціни, де ви можете обрати та купити лебідку відповідно саме до ваших потреб.

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 04-07-2022
Оновлена: 15-08-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!