Головна Блог Статті Лебідки Огляд якірної лебідки HUSAR BST ANCHOR 45 lbs
Vnedorognik.ua logo

Огляд якірної лебідки HUSAR BST ANCHOR 45 lbs

Зміст

За допомогою якірної лебідки спрощується підйом/спуск якоря, тому цей інструмент знадобиться кожному власнику човна. Від надійності лебідки залежить безпека і комфорт під час плавання. У цій статті ми розглянемо технічні характеристики, комплектацію та особливості встановлення якірної лебідки HUSAR BST ANCHOR 45 lbs. Огляд нижче допоможе зрозуміти, чи підходить ця модель для вашого човна.

купити якірну лебідку

Виробник

Husar Winch - відомий польський бренд, що виробляє першокласні тягові пристрої. Це зокрема лебідки, талі, тельфери, такелаж, компресори, домкрати, що застосовуються в автомобільній, промисловій, будівельній та інших сферах. Lebedka.ua - сертифікований партнер компанії Husar Winch і представляє її продукцію в Україні понад 5 років.

купити лебідку Husar Winch

Принцип роботи якірної лебідки

Обладнання працює завдяки електричному приводу, який піднімає та опускає якір. Лебідка з низьким амперажем (12,5 А) живиться від мережі 12 В, тому споживає мінімум енергії. Потужність двигуна становить 150 Вт.

купити якірну лебідку

Призначення

Модель підходить для невеликих човнів із якорем 13,6 кг (30 фунтів). Рекомендована довжина човна - до 7,3 м. Можна застосовувати як у прісній, так і в солоній воді для риболовлі, швартування та під час надзвичайних ситуацій.

Комплектація

У коробці ви знайдете:

  • лебідку BST ANCHOR 45 lbs із тросом;
  • якірний ролик у корпусі;
  • деталі для кріплення;
  • пульт керування;
  • інструкцію.

купити якірну лебідку ціна

Синтетичний 30-метровий трос має діаметр 5 мм. Зверніть увагу, що якір не входить до комплекту.

Габарити

купити якірну лебідку

Вага нетто становить 7 кг, брутто - 9 кг. Розміри лебідки: 256 x 210 x 165 мм.

Технічні особливості

Механізм обладнаний функцією віддачі якоря способом вільного падіння. Натисніть кнопку “вниз”, і якір миттєво впаде на дно. Звичайна швидкість руху троса без навантаження становить 21,3 м/хв.

купити лебідку на човен

Перемикач вгору/вниз герметичний, а луджений дріт живлення водонепроникний та захищений від корозії. Гарантія від виробника - 2 роки.

Керування

Управління здійснюється безпосередньо за допомогою кнопок на корпусі лебідки або через бездротовий пульт дистанційного керування. Маніпулятор можна вимкнути, що запобігає випадковому натисканню кнопок. Для зручності пульт можна носити як брелок, прикріпивши його через карабін до пояса або ключів.

як керувати електричною якірною лебідкою

Переваги моделі BST ANCHOR 45 lbs

Електрична лебідка має низку переваг порівняно з ручним аналогом. Вона спрощує маніпулювання якорем, що особливо важливо для однієї людини на борту. А також спеціально призначена для тривалого використання, тому є більш довговічною.

До того ж електрична лебідка допомагає встановити якір точно у потрібному місці, забезпечуючи надійну фіксацію човна. Так судно не буде зміщуватися під впливом вітру чи хвиль.

купити лебідку на човен з ліхтариком

Корпус лебідки обладнаний ліхтариком, тому тяговим пристроєм буде зручно користуватися навіть уночі або за умов поганої видимості.

Встановлення на човен

Монтаж та підключення здійснюється за кілька кроків:

  1. Визначте оптимальне місце для встановлення. Зазвичай це передня частина човна, так забезпечується рівномірний розподіл ваги. Якірний ролик можна встановлювати близько від лебідки або на відстані (в останньому варіанті переконайтеся, що натягнутий трос не заважатиме іншим елементам).
  2. Далі треба прикріпити основу механізму до човна. Для цього у наборі є болти, гайки і шайби, а також отвори в основах лебідки й корпуса ролика. Треба міцно закріпити всі деталі, щоб уникнути вібрації під час використання.як встановити лебідку на човен
  3. Після цього слід підключити кабелі до акумулятора човна, дотримуючись інструкції. Надійно захистіть з’єднання від потрапляння вологи та механічних пошкоджень.
  4. Завершальним етапом виступає тестування якірної лебідки. Перед експлуатацією у реальних умовах проведіть пробний спуск і підйом якоря, щоб переконатися у справності роботи пристрою.

Купити якірну лебідку Husar Winch

купити якірну лебідку електричну BST ANCHOR 35 lbs купити якір купити якірну лебідку електричну BST ANCHOR 45 lbs

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Категорія:
Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 23-07-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!