Головна Блог Статті Статті про лебідки Огляд ручної лебідки Knott 1150 кг з тросом
Vnedorognik.ua logo

Огляд ручної лебідки Knott 1150 кг з тросом

Зміст

Ручні лебідки давно стали невід'ємною складовою сучасного обладнання для переміщення вантажів, що використовується не лише у побуті, а й у різноманітних галузях промисловості, будівництва тощо. Не виняток і лебідка ручна Knott 1150 кг з тросом, про яку ми сьогодні поговоримо.

купити лебідку ручну кнот

Про бренд Knott

Компанія Knott GmbH, заснована Валентином Кноттом 1937 року в Німеччині, спочатку займалася виготовленням скутерів з кабіною. Далі фірма проходила шлях від постачальника коробок передач до провідного світового виробника техніки для гальм та причепів. Зокрема бренд також має в асортименті тягові механізми.

купити лебідку knott

Сьогодні компанія має 28 представництв у 17 країнах світу, включно з Італією, Великобританією, США, Японією тощо. Виробничі потужності площею 32 тис. м² зосереджені на заводі в Угорщині.

Комплектація лебідки

У коробці знаходиться:

  • лебідка в захисному кожусі з тросом і гаком;
  • ручка;
  • фіксатор ручки;
  • гайка для кріплення ручки;
  • інструкція з експлуатації.

лебідка кнотт ручна ціна

Обираємо швидкість і складаємо тяговий пристрій

Перед експлуатацією до лебідки Knott треба прикріпити ручку. Оскільки механізм двошвидкісний, спершу обираємо передачу:

  1. Швидкий рух. У положенні 1 важче повертати ручку, але вантаж рухається швидше. Тому воно краще підійде для менших і легших предметів.
  2. Повільний рух. Друге положення пришвидшує рух рукоятки, проте вантаж переміщується повільніше. Цей варіант ідеальних для габаритних, важких предметів.

купити лебідку в кожусі

Вибрали передачу, далі поміщаємо болт в отвір фіксатора та рукоятки і надійно фіксуємо гайкою.

купити двошвидкісну лебідку ручна лебідка на 2 швидкості ціна

Встановлення

Для безпечного використання тяговий пристрій треба обов'язково закріпити. Для цього призначені отвори в нижній частині корпусу.

як закріпити ручну лебідку

Технічні характеристики лебідки Knott

Максимальне навантаження, яке здатне витримати обладнання, становить 1150 кг. Модель постачається з металевим гаком і сталевим тросом довжиною 10 м. Кожух виготовлений з пластику, який запобігає пошкодженню барабана та захищає користувача від травм.

купити ручну лебідку Київ

Експлуатація

Положення 1 використовується для розмотування троса. Ручка крутиться лише в сторону опускання вантажу.

купити трос для лебідки
Друге положення призначене для затягування вантажу. Рукоятка обертається лише в одному напрямку, який позначений цифрою 2. трос для ручної лебідки ціна

В положенні храповика 1 або 2 можна безпечно відпустити ручку - спрацює автоматичне гальмо, яке зафіксує вантаж. За зміну положення відповідає допоміжний фіксатор, розташований з іншого боку корпусу механізму.

лебідка ручна ціна Львів

Функція гальмування активується лише при мінімальному навантаженні 25 кг. Положення 0 треба використовувати лише тоді, коли вантаж не прикріплений до такелажного гака.

лебідка для затягування човна

Рекомендації виробника

Ручна лебідка Knott призначена для буксирування та спуску човнів, затягування квадроциклів, переміщення вантажу в побуті, на будівництві, складі чи підприємстві.

де використовується ручна лебідка

Заборонено перевищувати номінальну потужність лебідки (понад 1150 кг). Працювати потрібно лаше ручним приводом, не використовуючи будь-який двигун. Якщо ручку неможливо зрушити з місця однією рукою, лебідка перевантажена. Компанія Knott рекомендує використовувати цю модель лише в горизонтальній площині для переміщення вантажу.

Купити ручну лебідку Knott

купити лебідку ручну Knott 1150 кг з тросом купити лебідку ручну Knott 1150 кг з фалом купити лебідку ручну Knott 1150 кг без троса

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!