Головна Блог Статті Електрообладнання Огляд компресора Dragon Winch DWK-M 100 HD
Vnedorognik.ua logo

Огляд компресора Dragon Winch DWK-M 100 HD

Зміст

купити автомобільний компресор

Компресор для накачування коліс автомобіля відповідає за безпеку на дорозі, адже неправильний тиск повітря у шинах може призвести до погіршення керованості машини, подовження гальмівного шляху та збільшення ризику проколу шини. Тому дуже важливо підтримувати оптимальний рівень тиску в колесах. Це не тільки допоможе продовжити термін служби шин, а й захистить від аварій та дорожньо-транспортних пригод. У такому завданні стане у пригоді компресор Dragon Winch DWK-M 100 HD, огляд якого ми сьогодні проведемо.

Про бренд

Польський виробник Dragon Winch вже давно завоював прихильність мільйонів споживачів по всьому світу. Компанія кілька десятків років займається виробництвом аксесуарів для оффроуду, зокрема лебідок, такелажу, компресорів, сенд траків, автомобільних наметів тощо. Завдяки високій якості матеріалів вироби бренду користуються популярністю, адже не підводять власників у найскрутніших ситуаціях на бездоріжжі.

компресор драгон вінч купити

Консультація експерта

Оригінальна коробка

Компресор надійно запакований у брендовану коробку з пінопластовий ущільнювачем. Такий спосіб пакування захищає виріб від механічних пошкоджень під час транспортування. Зовні вказана модель компресора та контакти виробника.

купити компресор

Що входить у комплект?

У наборі:

  1. Компресор DWK-M 100 HD з вбудованим манометром.
  2. Кабель живлення з розеткою для прикурювача.
  3. Шланг для підключення до шини.
  4. Сумка для зберігання.
  5. 3 змінні насадки.
  6. Паспорт товару.

компресор для машини ціна

Технічні особливості компресора

DWK-M 100 живиться від автомобільного акумулятора 12 В через прикурювач. За одну хвилину компресор здатен нагнітати 35 літрів повітря, чого цілком вистачає для підкачки шин автомобіля. Внутрішній тиск становить 100 PSI (6,9 Бар). Максимальна тривалість безперервної роботи сягає 15 хвилин.

купити компресор на позашляховик

Вага невелика - всього півтора кілограми, тому виріб легко транспортувати і зберігати в багажнику авто. Під час виготовлення використано металевий сплав, пластик і гуму найвищої якості для того, щоб нагнітач повітря прослужив якомога довше. Також компресор стоїть на прогумованих ніжках, тому не буде ковзати по слизькій поверхні під час роботи.

Експлуатація

Використання компресора інтуїтивно зрозуміле. Спершу треба підключити розетку живлення у прикурювач. Далі з’єднати шланг із ніпелем на шині. Потім увімкнути кнопку, яка розташована збоку корпусу виробу, і накачати шину до потрібного показника.

компресор з доставкою купити

Зазвичай рекомендований рівень тиску в шинах зазначений на:

  • зворотному боці люка паливного бака;
  • внутрішній стороні кришки бардачка;
  • на торцевій частині водійських дверей;
  • порозі з боку водія.

як підключити компресор

ВАЖЛИВО! Не перевищуйте максимально допустимий час роботи - 15 хвилин. Зробіть перерву кілька хвилин та продовжуйте накачування. Після досягнення потрібного показника на манометрі від’єднайте шланг.

Аксесуари

купити насадки на шланг до компресора

У комплекті є всі необхідні деталі для повноцінного використання компресора. Зокрема це 3 змінні насадки для різних потреб. Набір також передбачає наявність сумки, яка вміщує компресор та необхідні аксесуари. Сумка-чохол закривається на блискавку та 2 фіксатори. До того ж компресор обладнаний ручкою для зручності під час перенесення.

купити чохол на компресор

Купити компресор Dragon Winch

купити компресор Dragon Winch DWK-M 100 HD купити компресор DWK-PS 500 SHD portable 108 л/хв 200 PSI 12 В 35 Amp купити компресор DWK-T 300 л/хв 150 PSI 12 В 90 Amp

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 01-05-2024
Оновлена: 26-07-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!