Головна Блог Статті Такелаж і запчастини Огляд і використання універсальних кріплень Quick Fist
Vnedorognik.ua logo

Огляд і використання універсальних кріплень Quick Fist

Кожен автомобіліст неодноразово стикався з проблемою, коли всі інструменти розкидані по кузову машини. Така ситуація не тільки незручна, а й дуже небезпечна. Адже, наприклад, дрібний предмет може закотитися під гальмівну педаль і призвести до ДТП.

купити кріплення Quick Fist

Універсальні кріплення Quick Fist призначені для надійної фіксації різних предметів, які зазвичай перевозять в автомобілях, на квадроциклах, позашляховиках, спецтехніці тощо. Зокрема такі затискачі знадобляться мандрівникам, які активно подорожують своєю машиною на риболовлю або полювання.

Quick Fist Clamps: надійні кріплення для транспорту

Основною перевагою затискачів є їх універсальність. Квікфісти можна використовувати для найрізноманітніших предметів, наприклад лопат, сокир, домкратів тощо. Вироби виготовляються в США з еластичного каучука, який прослужить вам не один десяток років. Матеріал стійкий до підвищеної вологості/сухості повітря, різких перепадів температур, сонячного УФ-випромінювання.

купити кріплення квік фіст ціна

Спеціальна текстура зроблена таким чином, щоби надійно фіксувати деталь. Завдяки своїй гумовій поверхні затискач пристосовується до форми закріпленого предмета. Так інструменти не зможуть ковзати чи випасти в екстремальних ситуаціях гальмування. Ще однією перевагою каучукового матеріалу є те, що він не пошкоджує поверхню ні автомобіля, ні закріплених речей.

Використання затискачів Quick Fist

Кріплення Super Clamp призначене для предметів діаметром 64-240 мм і вагою 23 кг. Зручно фіксувати кисневі балони на пожежних машинах, вогнегасники, термоси на мотоциклах тощо.

купити Quick Fist Super Clamp

Кріплення Nozzle - одне з найбільш міцних серед фіксаторів виробника. Рекомендовано використовувати для предметів 70-83 мм в діаметрів, наприклад труб, балонів, рейкових домкратів на позашляховиках. Максимальне навантаження - 23 кг.

купити Quick Fist Nozzle

Кріплення Quick Fist XL застосовується для затиску великих предметів, наприклад каністр, ящиків, вагою до 68 кг:

  • круглої форми діаметром до 380 мм;
  • прямокутного обладнання до 760 мм лінійної відстані.
купити кріплення квікфіст xl ціна купити кріплення Quick Fist XL

Кріплення Micro. Це найменші фіксатори в серії виробника, які призначені для затиску дрібних предметів діаметром 13-22 мм. Ідеально підходять для ліхтариків, викруток, кабелів, вудок та інших інструментів.

купити кріплення Micro Quick Fist

Як закріпити Quick Fist?

Для фіксації кріплень можна використовувати болти, саморізи, стяжки тощо. Проте виробник рекомендує здійснювати монтаж за допомогою заклепкової гайки. Для цього треба просвердлити отвір на основі, далі вставити болт і зафіксувати кріплення. Така гайка надійно затискає монтажну основу з обох сторін, після чого отвір готовий до багаторазової експлуатації.

купити кріплення квікфіст ціна

Купити кріплення Quick Fist в Україні

Магазин Lebedka.ua - офіційний імпортер продукції Quick Fist із США. Ми надаємо всю потрібну документацію та гарантійне обслуговування кріплень.

купити універсальне кріплення ціна

Щоб вибрати фіксатор, виміряйте діаметр/довжину та вагу інструмента, який треба закріпити. В описі кожної моделі вказані потрібні дані, тобто максимальні діаметр і навантаження, яке може витримати деталь.

Також ви можете зателефонувати за номером, вказаним у контактах, та отримати експертну консультацію нашого спеціаліста. Фахівець відповість на всі запитання і допоможе зробити вибір.

Автор: Богдана Оришко

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 04-10-2023
Оновлена: 22-07-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!