Головна Блог Статті Новини зі світу лебідок Кращі автомобільні лебідки для літніх експедицій
Vnedorognik.ua logo

Кращі автомобільні лебідки для літніх експедицій

Ось і минуло сонячне і повне яскравих подій літо. Щоб ще раз згадати і поринути у цю безхмарну атмосферу, ми підготували для Вас добірку кращих лебідок для літніх експедицій. Все тягове обладнання пройшло «бойове хрещення» бездоріжжям і стало широко відомим серед професіоналів та любителів бездоріжжя.

Тож почнімо.

Лебідка автомобільна WARN M8000

Скільки коштує автомобільна лебідка WARN

Відкриває наш рейтинг лебідка від американського виробника. Даний тяговий механізм користується особливою популярністю серед любителів офф-роуда і затятих автомобільних туристів. Лебідка стала вірною і надійною подругою мандрівників при експедиції в Карпатах.

Завдяки значному тяговому зусиллю в 3,6 т, мандрівники вдало подолали непокірні глибини таємничої природи і різні небезпечні ділянки.Механізм оснащений потужним електромотором на 4,8 к.с., 30-метровим тросом і карабін-гаком. За плавність ходу відповідає 3-х ступеневий планетарний механізм. Устаткування міцне й довговічне у використанні, не вимагає значного технічного обслуговування.

Лебідка Dragon Winch DWM 12000 HD

Скільки коштує автомобільна лебідка Dragon Winch 12000

Тягове обладнання, яке використовується для горизонтального переміщення різних вантажів. Лебідка встановлюється на позашляховики всіх марок і великогабаритну спецтехніку.

За допомогою значного тягового зусилля в 5,4 т, можна з легкістю пересунути потрібні об'єкти або ж витягнути транспортний засіб з проблемної місцевості.

У комплекті з автомобільною лебідкою йде набір кріпильних елементів. Для більш результативної роботи рекомендується також купити кевларовий трос.

Високі експлуатаційні показники тягового обладнання забезпечуються завдяки наявності потужного двигуна на 6,8 к.с, що працює від 12/24 V акумулятора. За безпечне утримання вантажу відповідає надійний динамічний трос.

Лебідка T-Max HEW-12500

Скільки коштує автомобільна лебідка T-Max

Універсальна лебідка від польського виробника. Дана модель використовується для маніпуляцій з позашляховиками і особливо важкими об'єктами в агресивному середовищі.

Лебідка T-Max оснащена значним тяговим зусиллям в 5,6 т і вдосконаленим двигуном, потужністю в 6,6 к.с., який працює від акумулятора з напругою в 12 V.

Однак, важливо пам'ятати, що вказане зусилля досягається тільки на першому ряду намотування троса, а до п'ятого – знижується в півтора рази.

Автомобільна лебідка поставляється в комплекті зі сталевим тросом, довжиною в 24 м і дистанційним пультом управління з приводом в 3,7 м.

Лебідка Come-up DV-12s light

Скільки коштує автомобільна лебідка Come-up

Даний тяговий пристрій використовується для швидкого і надійного переміщення різних вантажів або буксирування транспортних засобів. Електрична лебідка користується величезною популярністю серед професіоналів та любителів автомобільного туризму, офф-роуда.

Головна особливість цієї моделі – 25-метровий синтетичний трос, який легший і безпечніший у застосуванні, ніж сталевий. Також, за надійну фіксацію вантажу відповідає і гак, що йде у комплекті з механізмом.

За допомогою значного тягового зусилля в 5,5 т, автомобільна лебідка легко витягне позашляховик з будь-якої проблемної місцевості. Конструкція міцна в експлуатації, не вимагає значного технічного обслуговування.

Устаткування укомплектовано автоматичним гальмом і потужним електричним мотором, який приводиться в дію за допомогою 12-вольтового акумулятора. Швидкість і плавність ходу регулюється 3-х ступеневим планетарним редуктором.

Таблиця порівняльних характеристик автомобільних лебідок

Назва Тягове зусилля Вага Гальмо Виробник
WARN M8000 3,6 т 34 кг є США
Dragon Winch DWM 12000 HD 5,4 т 42 кг є Польща
T-Max HEW-12500 5,6 т 38 кг є Китай
Come-up DV-12s light 5,5 т 30 кг є Тайвань
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!