Головна Блог Статті Крани/обладнання Лебідка зі стрілою: компактний та зручний підйомний кран
Vnedorognik.ua logo

Лебідка зі стрілою: компактний та зручний підйомний кран

Зміст

Підйомний кран може бути дуже корисним на промисловому об'єкті або будівництві. Але іноді потрібно піднімати вантажі на невеликій території, де потужне обладнання буде занадто габаритним і важким. Спеціально для таких умов існують компактні крани типу «Піонер».

Особливості механізму

По суті він представляє собою металеву обертову платформу, на яку встановлена лебідка зі стрілою і контрвагою. Конструкція може бути як повністю стаціонарною, так і обладнатися невеликими колесами. Зазвичай весь механізм роблять розбірним для зручного транспортування у невеликому причепі або малотоннажній вантажівці. А збірка крана здійснюється вже на місці роботи.

Купити кран піонер

Основні переваги:

  • мобільність;
  • компактність;
  • простота конструкції і експлуатації;
  • відносна бюджетність.

Такий міні-кран чудово підходить для невеликих будівництв, де виклик повноцінного автокрана буде зайвою мірою. Наприклад, при будівництві заміського будинку. Також йому знайдеться застосування на малих підприємствах або у складських приміщеннях.

Можлива установка агрегату на даху, балконі, будівельних або ремонтних майданчиках або на землі. Таке рішення значно полегшує підйом вантажів. Можливість стріли вільно обертатися на 360° робить розвантаження максимально швидким і зручним.

Як вибрати

Залежно від призначення кран «Піонер» може мати більш складну або спрощену конструкцію. Розрізняють варіанти з монолітним і розбірним стріловим механізмом. Стріла може бути як зафіксованою в одному положенні, так і підйомною і телескопічною. Більш продумані модифікації також оснащуються стопором обертання.

Для підйому вантажу використовується стандартна електрична лебідка або тельфер з металевим тросом, яка працює від мережі 220 В. Установочна площадка може бути регульованою, що дозволяє монтувати на кран пристрої з різними посадковими розмірами.

характеристики крана піонер

Залежно від моделі для управління механізмом використовуються як дротові, так і дистанційні пульти. Поворот стріли зазвичай здійснюється вручну. 

Вантажопідйомність таких пристроїв варіюється від пари сотень кілограмів до 1 тонни і зазвичай передбачає застосування такелажних блоків. Як максимально бюджетний варіант також може бути ручна лебідка зі стрілою.

Де купити кран «Піонер»

У теорії можливо виготовити такий підйомний механізм своїми руками. Але пристрій, який не пройшло заводських випробувань і не має ніяких сертифікатів, використовувати небезпечно. Тому більш розумним рішенням буде купити перевірений виріб.

купити кран піонер електричний HE725 TF 700 кг купити кран піонер електричний з лебідкою KCD 800 кг

У інтернет-магазині Lebedka.ua ви знайдете тільки якісне кранове обладнання, а також лебідки і талі від відомих на весь світ виробників. Спеціалісти нашої компанії допоможуть вам вибрати модель, яка буде в найбільшій мірі відповідати вашим завданням і бюджету.

Отримати якісну консультацію в один клік.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!