Головна Блог Статті Лебідки Лебідка для зняття двигуна
Vnedorognik.ua logo

Лебідка для зняття двигуна

Кран-лебідка для зняття двигуна

Купити лебідку - це отримати пристосування, за допомогою якого піднімають важкий вантаж в домашніх умовах або гаражі. З її допомогою легко можна подати руберойд на покрівлю будинку, мішки цементу на другий або третій поверх, підняти двигун з капота автомобіля. І це лише невеликий перелік завдань, які може виконати конструкція.

Вибрати лебідку для зняття двигуна в Україні купити ціна

Як влаштована лебідка

Перш, ніж буде виготовлена лебідка для зняття двигуна своїми руками, необхідно визначитися, які функції вона буде виконувати. Для виконання робіт з підняття важких предметів в гаражі знадобиться конструкція, здатна підняти не тільки двигун, вузли авто або навіть сам автомобіль. При цьому агрегат повинен бути не тільки підйомним, а й рухомим.

Щоб виготовити лебідку самостійно знадобиться:

  • автомобільний стартер;
  • редуктор, можна використовувати від перфоратора;
  • муфта, яка послужить перехідником від стартера до редуктора;
  • барабан, на який буде намотується трос;
  • вал і шестерні, необхідні для приведення в роботу барабана;
  • куточок для виготовлення основи для лебідки;
  • металевий лист, який послужить кожухом для конструкції.

Саморобна лебідка в гараж для зняття двигуна, виготовлена своїми руками, може підняти вантаж вагою до 300 кілограмів. Якщо в якості робочого елемента використовувати поліспаст, то можна буде піднімати більш важкий вантаж.

Види лебідок

Лебідка для зняття двигуна може бути ручною або електричною. Деякі просто піднімають вантаж, інші переміщають його з одного місця в інше.

Лебідка ручна для зняття двигуна - це пристосування, яке наводиться в дію за допомогою застосування ручної сили. Для виготовлення тріскачки, знадобиться приготувати спеціальні елементи. Подібні пристосування застосовуються тільки для підняття вантажу в верхнє положення. При цьому робота виконується повільно і невисоко. Конструкції відрізняються своєю надійністю і довговічністю.

Електрична лебідка в гараж для зняття двигуна являє собою пристосування, яке здатне піднімати вантаж значно швидше і вище ручної. При цьому, встановивши її на візку, можна пересувати габаритні речі з одного місця в інше. Управління конструкцією можливо за допомогою пульта, встановленого на основі.

Види лебідок для зняття двигуна купити в Україні лебідку з гарантією полісапаст таль ціна

Різновид лебідок

Лебідка для зняття двигуна, що працює в ручному режимі, має різні приводи, завдяки чому ділиться на види.

  1. Конструкція з одношвидкісним приводом. Пристрій складається з барабана, що має, з одного боку, шестерню. Саме на неї лягає вся тяжкість в процесі роботи. Крім того, завдяки зчепленню основного елемента з маленькою шестерінкою, підняття вантажу буде надійним. Для управління лебідкою застосовується спеціальна ручка, яка є продовженням валу, на який надіта основна шестерня.
  2. Лебідка, що має кілька шестерень, завдяки чому піднімає вантаж значно швидше. Для фіксування положення вантажу на потрібному рівні використовується спеціальний стопор.
  3. Лебідка з черв'ячним приводом вважається найбільш надійною конструкцією, оскільки при піднятті або опусканні важкого вантажу пристрій не зірветься. При цьому така конструкція стопориться самостійно, як тільки зупиняється обертання основного елемента.

Купити лебідку для зняття двигуна можна в нашому інтернет-магазині, стане надійним помічником в гаражі або домашньому господарстві. З її допомогою можна підняти будь-яку тяжкість.

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 01-07-2022
Оновлена: 15-08-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!