Головна Блог Статті Лебідки Husar Winch – надійність і якість в кожному пристрої
Vnedorognik.ua logo

Husar Winch – надійність і якість в кожному пристрої

HusarWinch – компанія з багатою і славною історією, яка почалася в далекому 1934 році. Спочатку, підприємство було звичайною фабрикою "PODKOWIAK", побудованою Владиславом Тшебяковским. Після націоналізації, вона була включена в об'єднання Zakłady Wytwórcze Urządzeń Elektronowych T12 WAREL. Даний факт дозволив компанії вийти на міжнародний ринок і набути багаторічний досвід співпраці з іноземними підрядниками. Велика частина доходів від продажів, отримана в результаті виробництва продукції для клієнтів з Німеччини, Нідерландів, Франції, Люксембургу, Австрії, Швеції, Іспанії та Китаю.

Вартість лебідок від польського бренду

Husar є брендом GRUPA PROFEL INNOVATION Sp. z oo вже кілька десятиліть. Раніше, підприємство займалося виготовленням гальванічних покриттів і металообробкою, однак, на досягнутому не зупинилося і вже незабаром стало виробляти високоякісні тягові механізми.

Впровадження технічних інновацій, а також новітні методи виробництва, роблять торгову марку «Husar» сучасним лідером, що використовуює майже 90-річну традицію проектування і виготовлення електротехнічного устаткування заводу Profel Group.

Асортимент продукції Husarwinch

На Лебідка юа представлений широкий асортимент продукції від даного польського бренду.

Великий вибір виготовляються розмірів і різних варіантів вантажопідйомності, дозволяє вибрати максимально відповідне Вашим вимогам обладнання. Найбільшою популярністю користуються такі підйомні пристрої:

Лебідки промислові – унікальне обладнання, яке використовується як для підняття вантажу, так і витягування транспортних засобів з будь-яких проблемних місцевостей. Завдяки значній вантажопідйомності (від 1 т до 6 т), механізм використовується в різних сферах діяльності – будівництві, промисловості, сервісах сервісного обслуговування і побуті. Лебідка укомплектована потужним двигуном, міцним автоматичним гальмом і надійною коробкою передач.

Скільки коштує лебідка промислова Husar

Лебідки електричні – тяговий пристрій, який стане незамінним помічником як у промисловому середовищі, так і більш агресивних умовах. Механізм з легкістю маніпулює вантажами, вагою від 3 т до 8 т. З його допомогою витягнути човен на причіп або позашляховик з бруду не складе особливих труднощів.

Комплектація електричних лебідок досить міцна: автоматичне гальмо, потужний двигун, надійний корпус і трос. Працюють дані конструкції від 12 V / 24 V напруги, легкі у використанні і експлуатації.

Скільки коштує лебідка електрична Husar

Лебідки гідравлічні – міцний агрегат, який наділений вагомою тяговою силою (2 т - 10 т). Легка установка на спецтехніку дозволяє використовувати його і в якості лебідки на евакуатор.

У комплектацію цієї конструкції входить:

  • гідропривід;
  • планетарний редуктор;
  • тросовий барабан;
  • фільтри;
  • багатодискове гальмо;
  • гідравлічні шланги;
  • перепускні клапани.

Скільки коштує лебідка гідравлічна Husar

Механізм легко і швидко кріпиться як до горизонтальних, так і вертикальних поверхнях.

Лебідки на квадроцикл – багатофункціональне обладнання, яке має значне тягове зусилля (від 900 кг до 2000 кг). Агрегат не потребує великої кількості енергії, відрізняється простотою і легкістю в застосуванні.

Даній конструкції не страшний ні бруд, ні вода, по скільки, вона оснащена високоякісними ущільнювачами і сальниками, які не дадуть волозі потрапити всередину пристрою.

Скільки коштує лебідка на квадроцикл Husar

Лебідки ручні – найпростіші, але досить надійні пристрої, які мають значну вантажопідйомність (до 1 т). Безпечна і результативна робота виключно за рахунок прикладного людського зусилля – головна особливість даного виду підйомних механізмів. Лебідки часто використовують для маніпуляцій з вантажами в складах, цехах, будівництві та побуті. Вони не вимагають значного технічного обслуговування, прості в роботі і легкі в управлінні.

Скільки коштує лебідка ручна Husar

Тельфери електричні – промисловий прилад, який призначений для підйому і вертикального переміщення важких об'єктів. Як правило, його часто експлуатують на будівництві, де постійно доводиться підіймати / опускати вантаж.

Тельфер надійно підіймає вантаж як через одиничний канат, так і блок.

Скільки коштує таль електрична Husar

Важливо! Здійснюючи тягу об'єкта через додатковий блок, Ви збільшите вдвічі вантажопідйомність механізму, однак, показники швидкості і висоти при цьому значно зменшаться.

За Вашим бажанням, для більш результативної і безпечної експлуатації, пристрій можна укомплектувати візком.

Lebedka.ua є офіційним представником компанії «HusarWinch». Купуючи у нас тягові пристрої від цього іменитого бренду, Ви значно економите гроші і час.

Склад з великим асортиментом лебідок і оригінальних запчастин на території України – головна перевага інтернет-магазину. Вибирайте потрібний пристрій самостійно або звертайтеся за допомогою до сертифікованих менеджерів.

Скільки коштує лебідка в авторизованного дистриб'ютора Husar

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 30-06-2022
Оновлена: 15-08-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!