Vnedorognik.ua logo

Hiab приїхав на Lebedka.ua

Відтепер Lebedka продає краново-маніпуляційну продукцію міжнародного рівня. Широкий асортимент інтернет-магазину доповнюється вантажними установками великої шведської компанії Hiab. Ми пропонуємо найбільшу вітку асортименту широко використовуваного продукту.

Все про бренд Hiab

З більш як 75-річним досвідом виробництва у своїй досить вузькій ніші кранів-маніпуляторів компанія продовжує вдосконалювати технології виробництва. Створюючи свою продукцію за всіма стандартами та вимогами світових споживачів. 

Хиаб розпочав своє існування з 1944 року і вже в 1947 налагодив серійне виробництво в середині країни. Дійшовши вершини у створенні високоякісної продукції бренд розпочав співпрацю, а далі й приєднання вузько кваліфікованих компаній, а саме з 1985 року.

  • Перший етап злиття та розширення розпочався з приєднання, власне, самого Hiab до концерну Partek. 
  • Далі послідувало вдосконалення кранових установок, необхідним механізмом для підняття вантажу на рівень платформи, чим на той момент займалася компанія Waltco.
  • Розширюючи коло споживачів розробники вирішили залучити Moffett та Princeton - дві потужні компанії з виготовлення вилкових навантажувачів.
  • З часом ще відбулося приєднання трьох компаній - Zepro, Loglift та Jonsered, яким вдалося розширити каталог асортименту.
  • Нещодавно встановилася співпраця з потужним брендом Cargotec.

Яку продукцію Хіаб купити на Lebedka ?

Каталог товарів шведського бренду надзвичайно великий і спеціалізується на рівносторонньому користуванні та потребах споживача з будь-якого куточку світу. Можна виділити основні лінійки їхньої продукції:

  1. крано-маніпуляторні установки (КМУ, навантажувачі) - Hiab, Effer, Argos, Multilift;
  2. спеціальні вилкові КМУ - Moffett, Princeton;
  3. крани-маніпулятори лісові - Loglift, Jonsered;
  4. підйомники-навантажувачі - Zewaco.
  5. гідроборти для підіймання кузова та системи для змінних кузов;
  6. системи маніпуляторних установок для вантажівок, що збирають відходи та їх утилізують.

Найбільш затребувані навантажувальні пристрої у сферах з проблемою великогабаритних розвантажувально-навантажувальних об'єктів та матеріалів. Частіше за все потреба виникає у лісогосподарській, комунальній, складській сферах. Як не дивно, та у військовій справі теж досить необхідне використання КМУ.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити крани-маніпулятори різної вантажепідйомності та ефективності. Ми представляємо модельний ряд найзатребуваніших установок навантаження.

Функціональні особливості кранів Hiab, полягають в тому, що виробництво займається не лише технічним вдосконаленням, а й пропонує інтелектуальні продукти та  розумні рішення в створенні продукції.

Розпочнемо  з того, що кран-маніпулятор встановлюється на великовантажний автомобіль і кріпиться позаду кабіни водія або в кінці вантажної платформи авто. Пристрої оснащені дистанційним пультом управління, який дозволяє керувати транспортним засобом та краном одній людині. І з легкістю встановити вантаж на платформу ТЗ на якому закріплений кран. Це обумовлено правильним конструюванням та створенням пристрою, оскільки в опорній частині встановлений спеціальний циліндр, який дозволяє обертатися підйомній стрілі з вантажем.

Купити кран-маніпулятор в Україні

Для придбання КМУ вам потрібно зателефонувати за номером вказаним на сайті інтернет-магазину або скористатися функцією “Перетелефонуйте мені”. Під час дзвінка та оформлення замовлення фахівець магазину надасть відповіді на всі ваші запитання та порадить найкращий варіант, якщо це вам буде необхідно. 

Та для замовлення вам потрібно надати ряд інформації, для правильного оформлення заявки та формування ціни виробником:

  1. Яка модель кранової установки потрібна? Скільки позицій?
  2. Що плануєте перевозити? Для якої сфери користування вам необхідний крановий навантажувач?
  3. На який автомобіль буде встановлюватися? Від цього залежить розмір шасі установки конструкції на авто.
  4. Яка максимальна вантажепідйомність необхідна?
  5. Скільки секцій стріли повинно бути? Якої максимальної довжини вона повинна бути?

Відповіді на ці питання пришвидшать заповнення замовлення нашим фахівцем, при необхідності уточнювальних запитань усі корективи вносяться під час оформлення заявки.

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!