Головна Блог Статті Статті про лебідки Гідравлічна лебідка на евакуатор
Vnedorognik.ua logo

Гідравлічна лебідка на евакуатор

Лебідка для евакуатор - це спеціальні лебідки зі збільшеним тяговим зусиллям, оскільки на евакуатор завантажується не тільки звичайна автівка, а й вантажні авто, автобуси, трактори (їх вага значно більша за автомобіль).

купити лебідку для евакуатора

Науково-технічний прогрес свого часу розпочав безповоротний шлях удосконалення всіх технологій і лебідки не виключення. Установка лебідки на евакуатор один із основних процесів у роботі з евакуатором.

Особливості лебідки для евакуаторів

Загалом, зовні це звичайні лебідки, але виготовлені вони з більш міцніший та важчого матеріалу, що обумовлюється роботою в агресивному середовищі (для важких робіт).

Рекомендація експертів лебідка юа, які лебідки краще обрати для евакуатора:

Купити гідравлічну дебідку на евакуатор Купити гідравлічну лебідку на евакуатор Купитти гідравлічну лебідку на евакуатор

Встановлюється лебідка зазвичай на евакуаторах для роботи з транспортуванням транспортних засобів різної категорії та для різної сфери діяльності:

  • СТО - завжди є потреба в доставці пошкодженого чи не функціонального авто в сервіс.
  • Штрафмайданчик - транспортування авто туди завжди лише на евакуаторі.
  • Автомагазини та салони - перевезення нових авто відбувається за допомогою різних евакуаторів.
  • Автоперегони, ралі - чергові евакуатори обов'язкові на кожній ділянці траси.

лебідка для евакуатора купити

Транспортувати можна все від причепа та легкового авто до фурговів та тракторів, головна необхідність - встановлена лебідка з відповідним тяговим зусиллям.

Лебідка гідравлічна для евакуатора

Для великовантажного транспорту краще за все використовувати гідравлічну лебідку, її функціонал найбільше підходить для вантажів до 50 тонн. Гідравлічна лебідка, зазвичай, встановлюється коли потрібно передбачити запас потужності, а от швидкість намотування троса не особливої важливості. 

Гідравлічна лебідка досить зручна задяки можливості користування у різні погодні умови, оскільки такий тяговий пристрій не боїться вологи та стійкий до понижених температур. На додаток гідравліка має ще ряд переваг, таких як:

  1. безшумність;
  2. плавність у роботі;
  3. невибагливість до умов;
  4. міцність та надійність;
  5. простота в експлуатації та обслуговуванні.

лебідка на евакуатор ціна

Популярністю користуються гідравлічні лебідки відомих світових брендів:

  • Dragon Winch 
  • Husar
  • Hammer Winch
  • Come-up

Найкращі бренди виробники з Польщі, Туреччини та Тайвані. Їхні інноваційні виробництва, передові технології та високоякісні матеріали дозволяють першочергово обирати їхні вироби. За період існування та розвитку кожен з виробників здобув власну армію користувачі, які віддають перевагу якості, експлуативності та витривалості пристроїв.

Як правильно купити лебідку на евакуатор?

Просто зверніть увагу на ряд параметрів важливих для подальшої роботи Це допоможе легше обрати необхідний тяговий пристрій.

лебідка для евакуатора ціна

  • Обов'язково потрібно співставляти розмір тягового зусилля та технічних характеристик самого евакуатора, бо якщо евакуатор не в змозі транспортувати вантажівку чи трактор, то встановлювати на нього лебідку відповідного тягового зусилля не має сенсу.
  • Якість системи гальмування, щоб не було різких обривів під час завантаження/розвантаження автомобіля.
  • Матеріал виготовлення гідравлічної лебідки (сталь - один з кращих варіантів).
  • Передбачена зміна довжини троса, заміна можливих запчастин, наявність цих запчастин.

Купити лебідку для евакуатора можна в каталозі нашого магазину, а з приводу запитань чи уточнення наявності можете замовити дзвінок спеціаліста і отримати максимально вичерпну інформативну консультацію.

Автор: Аліна Закордонець

Поширені запитання

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Інші публікації Дивіться також
Важільна лебідка: невід'ємний елемент вантажопідйомного обладнання
Вантажопідйомне обладнання професійного класу завжди відігравало ключову роль у автомобільній, будівельній та промисловій сферах. Серед різн...
Ручні лебідки з тяговим зусиллям 2 тонни - універсальні пристрої
Лебідка ручна 2т - це простий, зручний та доступний за ціною вантажопідйомний та тяговий механізм. Вона потрібна в побуті, на будмайданчиках...
Яка лебідка підійде для моєї машини?
Лебідка - це корисний аксесуар на бездоріжжі. І щоб вона повністю справлялася зі своїми обов'язками, важливо правильно розрахувати її поту...
Як обслужити автомобільну лебідку: 4 простих поради
Зміст 4 поради з обслуговування лебідки Контроль цілісності троса Своєчасне миття троса Перевірка лебідки на відсутність вологи Плано...
Всі статті
Дізнавайтеся про нові акції першими!