Головна Блог Статті Новини про лебідки для експедицій Експедиція в Мангістау або незвичайний Казахстан
Vnedorognik.ua logo

Експедиція в Мангістау або незвичайний Казахстан

Експедиції на позашляховиках

Казахстан - суворий край степів, який так і вабить мандрівників своїми красотами. 02 жовтня відбулася захоплююча експедиція по цьому загадковому місцю. Мандрівники, що стартували на своїх позашляховиках з селища Шетпе, подолали найскладніші піщані бархани, кам'яні тріали і солончаки, й 4 жовтня - фінішували в незвичайному Бейнеу.

Що взяти з собою в експедицію

Безумовно, експедиція - важлива подія, до якої потрібно ретельно підготуватися. Степові пилові дороги і крейдяні гори не потерплять недбалості і швидкоминучості, допущеної в підготовці. Щоб подорож була максимально зручною і такою, що запам'ятовується, слід ретельно підготувати свого позашляховика до дороги. Обов'язково озбройте свого улюбленця лебідкою і буксирним тросом.

Для чого потрібна лебідка

У диких і суворих казахстанських степах просто не обійтися без даного тягового механізму, який стане Вашим надійним помічником не тільки в експедиції, а й побутовому середовищі.

З його допомогою, Ви легко подолаєте будь-яке бездоріжжя і витягнете своє авто з будь-яких «болотних» пасток. Але, яку ж купити лебідку для результативної і захоплюючої подорожі: гідравлічну, електричну чи ручну?

Гідравлічні лебідки Ручні лебідки Електричні лебідки

Гідравлічні лебідки

Даний вид лебідок відрізняється значним тяговим зусиллям, завдяки якому позашляховики витягують вантаж, вагою до 30 т. Найчастіше, вони встановлюються на евакуатор, спецтехніку і широко використовуються в будівництві та промисловості.

Ручні лебідки

Ручні лебідки - мобільні тягові механізми для роботи з якими не потрібна наявність електричного приводу. Устаткування приводиться в дію тільки завдяки механічній силі людини. Воно широко застосовуються для підйому або перетягування вантажу, як в закритих приміщеннях, так і на відкритому повітрі.

Однак ручні лебідки мають невеликий, але, все ж, мінус - тягове зусилля в них досить не значне (до 3,2 т), що заважає застосовувати механізм в тривалих подорожах на позашляховиках.

Електричні лебідки

Унікальне вантажопідйомне обладнання оснащене додатковим електричним приводом. За допомогою даної компактної конструкції витягнути автомобіль з бруду або ями не складе особливих труднощів.

Електричні лебідки відрізняються значним тяговим зусиллям і високими технічними показниками. Вони стануть незамінними помічниками в різних сферах діяльності: будівництві, сільському господарстві, деревообробній та автомобільній промисловостях. Саме цей вид лебідок використовували в подорож наші експедитори, а точніше - електричну лебідку Dragon Winch DWH 15000 HD.

Вартість лебідки автомобільної DWH 15000 HD

Її тягове зусилля 6803 кг неодноразово рятувало експедиторів в критичних ситуаціях. Електромотор на 9 л.с. відмінно впорався з навантаженнями і не підвів жодного разу. Але, щоб бути 100% впевненим у вибраній лебідці, важливо ще перед покупкою правильно прорахувати її тягове зусилля.

Учасники, за допомогою даної лебідки, подолали різні перешкоди на своєму шляху, відвідали безліч красивих місць і втомлені, але щасливі прибули в кінцеву точку подорожі - містечко Бейнеу. Радісні обличчя підказують мені, що це не остання їхня експедиція по таємничому Казахстану.

Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Дізнавайтеся про нові акції першими!