Головна Блог Статті Лебідки Ланцюговий тельфер: види та особливості застосування
Vnedorognik.ua logo

Ланцюговий тельфер: види та особливості застосування

Тельфер ланцюговий дозволяє піднімати великі, важкі предмети, переміщати їх горизонтально і вертикально. Застосування обладнання актуально для багатьох промислових підприємств. Використання підйомних механізмів дає можливість ефективно замінити важку ручну працю. При цьому вони досить прості і компактні. Купити ланцюговий тельфер можна в нашому інтернет-магазині. У нас завжди актуальні пропозиції за доступною ціною. Оперативна доставка здійснюється по Україні.

Призначення і особливості підйомного механізму

Наявність підйомного тельфера обов'язкова для автомайстерні, будівельного майданчика, на складах і виробництві. Пристрій стане в нагоді там, де неможливо застосувати кран. Використовувати його можна для виконання найскладніших завдань. Піднімає значну вагу на висоту і може переміщати його в потрібному напрямку. Для розміщення не потрібно спеціальних умов.

Характеристики:

  • можна використовувати при температурному режимі від -20 ° C до + 45 ° C;
  • підходить для роботи в умовах підвищеної вологості до 85%;
  • відрізняється міцною і надійною конструкцією;
  • можна використовувати на об'єктах відкритого і закритого типу.

Щоб вибрати ефективне обладнання, необхідно розібратися в його різновидах і відмінні риси.

Які бувають види тельферів

Дані пристосування діляться на 2 типу:

  1. Ручний пристрій розраховано на переміщення невеликих вантажів. Можна використовувати в побуті і на виробництві, де частота застосування не перевищує 2-3 разів на тиждень. Працюють без підключення до електричної мережі.
  2. Таль електрична ланцюгова, тельфер працює на електроприводі. Має більш габаритні розміри, підвищену вантажопідйомність. Управління просте, за допомогою пульта.

Тельфер ручний ланцюговий - це надійний, універсальний і невибагливий в обслуговуванні механізм. Бувають ланцюгові і важільні моделі. Вони не тільки піднімають, а й утримують на висоті ношу. Відрізняються доступною вартістю.

Електричні моделі затребувані на великих промислових і будівельних об'єктах. Вони відрізняються різними тяговими можливостями і потужністю. Серед відомих світових брендів зарекомендували себе DragonWinch і Husar.

Що потрібно знати при виборі

Вибираючи пристосування, слід орієнтуватися на такі критерії:

  1. Вантажопідйомність і висота підйому. Важливо підібрати відповідно до габаритів вантажу. Наприклад, ланцюгові талі розраховані на вагу до 20 т. А деякі важелі здатні піднімати на висоту до 3 м.
  2. Габарити і вага. У деяких умовах важливо підбирати компактні моделі з невеликою вагою, які не займають багато місця, легко монтуються.
  3. Швидкість підйому і робоча напруга для електропривідних агрегатів.

Також має значення можливість переміщати вантажі по горизонталі. Великий вибір різноманітних моделей дозволяє підібрати таль за призначенням. Купуючи відомі бренди, можна бути впевненим у довговічності, надійності, безпеки пристрою.

Умови експлуатації

Щоб продовжити термін служби, слід дотримуватися правил, зазначених в інструкції і виконувати ряд вимог. Заборонено за допомогою агрегату переміщати людей, перевищувати вантажопідйомність, залишати ношу без нагляду. Перед початком роботи необхідно перевіряти гальма і стан вантажного троса. Виконання цих правил дозволить забезпечити довговічність і ефективність використання талі.

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 05-07-2022
Оновлена: 15-08-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Рекомендуємо придбати
Дізнавайтеся про нові акції першими!