Популярні товари

  • Акції
  • Хіти
  • Нові
Нам довіряють
Було виконане велике державне замовлення по закупівлі тягових механізмів для комплектації автомобілів військового призначення Дозор Д. Дякуємо за співпрацю та своєчасність поставок.
УкрОборонПром
Об'єднання підприємств оборонно-промислового комплексу України
Придбали партію домкратів Brano. Дякуємо за надшвидку поставку, та якість продукції. Окремо хочемо відзначити високий рівень ваших фахівців. Далеко не кожна компанія може похвалитися такою обізнаністю щодо професійного підйомного обладнання.
Метрополітен
Швидкісна позавулична, переважно підземна, транспортна система Києва
Надійний магазин. Співпрацюємо вже 2 роки. Все завжди відправляють вчасно та згідно замовленню.
Епіцентр
Національна мережа торговельних центрів в Україні

Що таке
Lebedka.ua?

Лебедка юа - експерт в світі лебідок

Купити лебідку, повністю укомплектувати її необхідними аксесуарами, отримати кваліфіковану консультацію експерта, знайти запчастини до лебідки - все це можна зробити в інтернет-магазині Lebedka.ua. Наша головна відмінність - вузька спеціалізація, яка дозволяє сконцентруватися на експертному вивченні одного виду продукції, а саме - лебідок. Досконально розбиратися в тонкощах конструкції і будові лебідок, розуміти особливості експлуатації, які не надасть жоден виробник - все це навички, набуті багаторічним досвідом роботи в сфері продажів і установок лебідок. Лебідка: ціна, якість, продуктивність - всі ці параметри були гармонійно збалансовані при підборі асортименту. У нас Ви можете знайти автомобільні лебідки як для легких кросоверів так і для роботи евакуаторних служб, електричні лебідки з різним тяговим зусиллям, ручні лебідки для виконання нескладних підйомних робіт.

Lebedka.ua - це команда професіоналів, які люблять свою справу. Наше головне завдання - допомогти Вам вибрати найбільш підходящу лебідку, результат роботи якої в рази перевищить очікування. Давня мудрість говорить, що хороше має бути виключно дорогим з легкістю спростовується фахівцями Лебедка.юа. Завдяки багаторічному досвіду роботи в автогалузі ми на практиці вибрали найкращі, якісні та надійні моделі лебідок світових брендів. Також нам добре відомо, скількох мук і витрат часу доводиться зазнати автовласникові при пошуку підходящої деталі до лебідки. Тому включили до асортименту магазину всі необхідні запчастини до автомобільних, евакуаторноих, ручних і гідравлічних лебідок. Погодьтесь - навіщо прочісувати простори інтернету і місцеві автомайстерні в пошуках потрібної деталі, якщо все, що потрібно саме для Вашої лебідки можна придбати в тому місці, де Ви її купили.

Інтернет магазин лебідок Lebedka.ua працює по всій території України, і перебуваючи в Києві, Харкові, Львові чи будь-якому іншому місті можна зробити замовлення не встаючи з дивану і отримати його через кілька днів у відділенні перевізника. Тому питання де купити лебідку в Україні більше не застане Вас зненацька.

Що можна придбати в інтернет магазині Lebedka.ua?

  • купити лебідку від світових брендів, які завоювали любов і визнання покупців по всьому світу завдяки високій якості продукції. Лебідки T-Max, Dragon Winch, Сome-up ми закуповуємо безпосередньо у виробників, тому можемо надати офіційну гарантію і відповідаємо за оригінальність продукції.
  • підібрати необхідні аксесуари для лебідки: починаючи від динамічного тросу і закінчуючи Сенд траком. Повітряні і рейкові домкрати, автомобільні компресори, корозахисні стропи, фірмовий спецодяг, платформи для установки лебідок, сенд-траки - все це і багато іншого Ви можете знайти у відповідних розділах інтернет-магазину Lebedka.ua.
  • оснастити лебідку професійним такелажем від флагманів ринку: Warn, T-Max, Dragon Winch, Come-up і ін. за Вашим бажанням. Вам потрібно купити роликові напрямні або клюз для лебідки? Ви в пошуці хорошого сталевого або кевларового троса? Тоді Ви потрапили за адресою :) Lebedka.ua зібрала в своєму асортименті найпопулярніший і якісний такелаж для лебідок.
  • запчастини для лебідок - хвора тема багатьох автолюбителів. Досить складно знайти необхідну деталь на просторах Інтернету. Lebedka-ua надає повний асортимент оригінальних запчастин, а експерти магазину допоможуть підібрати потрібну запчастину. У разі відсутності такої на складі можливо організувати попереднє замовлення з заводу-виробника.
  • причепи та причіпне обладнання – на lebedka ви можете придбати причіп як для автомобіля, так і для квадроцикла, також є лавети.
  • кранове обладнання - у нас Ви можете придбати різне кранове обладнання, серед якого крани піонер, мостові крани, крани-маніпулятори і т.д.

Чому вибирають Lebedka.ua?

  1. Експертне ставлення до роботи. Для нас головне - установлення з покупцем довгострокового партнерства, а не одномоментний продаж неякісного товару.
  2. Доступні ціни. Ми працюємо безпосередньо з виробниками лебідок, тому можемо запропонувати хорошу ціну за оригінальний товар.
  3. Офіційний сервіс і гарантія. Багато з продавців на нашому ринку працюють за схемою: "Найнижча ціна, але товар без гарантії". Це означає, що в разі поломки або сервісного обслуговування ніяких зобов'язань вони на себе не беруть.
  4. Широкий асортимент оригінальної продукції. Ми співпрацюємо тільки з офіційними постачальниками лебідок на території України.
  5. Нам довіряють. Великі українські компанії промислового, військового і агро-сектору вже багато років використовують нашу техніку при комплектації машин та обладнання.

Час - гроші, а значить потрібно витрачати його з розумом. Щоб купити лебідку або аксесуари до них необхідно скористатися рядком пошуку або каталогом на сайті. До кожного товару додається детальний опис і характеристики, але якщо у Вас виникнуть будь-які питання - сміливо телефонуйте за телефоном, вказаним на сайті і експерти Lebedka.ua допоможуть визначитися з вибором.

Відгуки

Тельфер електричний Dragon Winch DWI 125/250 6485 грн
Матчеко Валерій

Тельфер простий, але виконує свою функцію. Вже пів року, працю норм.

17.01.2024
Шланг маслобензостойкий ПВХ REWOLT SLH16-PVC 50 грн
Спетан Венчук

добротний шланг, норм

20.11.2023
Лебідка електрична T-Max FEW-13500 - 24 вольт / 6118 кг - 13500 lb Fire Work series 44770 грн
Олег Польчук

Не має в наявності, хотів придбати(

01.11.2023
Лебідка для квадроцикла T-Max ATWPRO 4500 - 12 вольт / 2040 кг - 4500 lb -sint 21229 грн
Артем Мульч

все ок, крім ціни, аналогів від драгон і хусар повно

01.11.2023
Лебідка автомобільна T-Max EW-6500 - 12 вольт / 2950 кг - 6500 lb IMPROVED OFF ROAD 22399 грн
Олексій Станіславович

адекватна ціна для такої якості

01.11.2023
Лебідка ручна черв`ячна GET Winch 250 кг 8899 грн
Василь Лужний

норм лебідка, тягне свої 250 кг.

27.10.2023
Лебідка акумуляторна переносна Husar Winch 1000 lbs 23378 грн
Олег

Замовив лебідку Хузар для свого квадрика. ми з друзями часто ганяємо в горах. І як раз перед тим була злива 2 дня. По класиці вкінці спуску...

20.07.2023

Поширені запитання

Отримати замовлений товар можна самовивозом у Вінниці чи будь-якою зручною службою доставки.

Залежно від виду товару, гарантія може бути від 1 до 5 років.

Отримати консультацію можна за допомогою чату або за номером телефону +38 067 430 82 15. Наші фахівці з радістю допоможуть Вам.

Дізнавайтеся про нові акції першими!